Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Woburn III - Svart

Jämför produkt Marshall Woburn III - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Marshall Woburn III - Svart i kategorin Ljud här hos oss.

Produktinformation

Marshall Woburn III• Kraftfullt ljud• Går att koppla samman med TV• Snygg design• Night Mode• Redo för framtidens BluetoothMarshalls trådlösa hemmahögtalare Woburn III är den största i serien och kommer garanterat att fylla upp alla rum med ett omslutande och krämigt ljud. Högtalaren har ett treriktat drivelementsystem, med en kraftfull 6" bashögtalare, två 3/4" diskanthögtalare samt två 2" drivelement i mellanregistret vilket gör att du får ut det mesta av din favoritmusik.

Med en stilren design behöver du inte gömma undan din högtalare och med Night Mode kan du hålla grannarna glada då funktionen minskar starkare ljud men samtidigt ser till att lägre ljud fortfarande hörs tydligt.Rent och matigt ljudMarshalls Woburn III har ett stort register och levererar ett omslutande ljud som fyller hela rummet. Högtalaren har ett treriktat drivelementsystem som ger mer kontrollerad bas med lägre frekvens och högre renhet i mellanregistret.

Diskanthögtalarna är utåtriktade och uppdaterade vågledare vilket ger ett starkt och enhetligt ljud som hittar dig, var du än befinner dig i rummet. Dynamic Loudness-tekniken justerar automatiskt tonbalansen i ljudet för att garantera att musiken låter bra i alla volymnivåer.

När du ansluter med HDMI ser Night Mode till att grannarna är nöjda, eftersom det minskar starkare ljud samtidigt som det ser till att lägre ljud fortfarande är hörbaraAnslut till TVnMed så många olika sätt att ansluta till Woburn III har det aldrig varit så enkelt att lyssna på musik och se på TV. Anslut till din högtalare direkt från din enhet med hjälp av Bluetooth, RCA eller 3,5 mm AUX-kabel.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter