Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Acton III - Svart

Beställ Marshall Acton III - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marshall Acton III - Svart inom kategorin Ljud.

Produktinformation

Marshall Acton III• Stilren Marshall-design• Enkel att parkoppla• Bra ljud på alla volymer• Redo för framtidens Bluetooth-teknik• Består till 70% av återvunnen plastMarshalls Bluetooth-högtalare Action III är den mest kompakta högtalaren i hemmaserien. Trots sin storlek packar Action III ett stort ljud som fyller rummet.

Den har en 4” subbas och två 3/4” diskanthögtalare som tillsammans ger dig ett fylligt ljud när du spelar upp din favoritmusik. Med Action III"s ikoniska design kommer den att passar in överallt i ditt hem och ge dig en härlig lyssningsupplevelse.Fyll ditt hem med musikActon III har en stor ljudbild trots sin kompakta design.

Med denna högtalare får du en omslutande musikupplevelse tack vare dess 4” subbas och två 3/4” diskanthögtalare. Tillsammans levererar de ett gediget ljud som känns i rummet.

Det dubbelriktade drivelementssystem ger ett balanserat ljud med tydlig diskant och kontrollerad bas. Den helt nya Placement Compensation-funktionen korrigerar ljudet för eventuella närliggande ytor som kan reflektera och påverka ljudet.

Tillsammans med den inbyggda Dynamic Loudness-tekniken, som automatiskt justerar ljudets tonbalans, får du alltid ett bra ljud oavsett volym. Acton III är den mest kompakta högtalaren i Marshalls hemmaserie och passar in överallt, med ett ljud som sticker ut.

Med framtiden i fokusWoburn III är redo för framtidens Bluetooth-teknik och har konstruerats för att leverera nästa generation av Bluetooth-funktioner så snart de finns tillgängliga. Over the Air-uppdateringar via appen säkerställer att din högtalare alltid är uppdaterad med den senaste programvaran och de senaste funktionerna.Högtalaren är också konstruerad med miljön i åtanke.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter