Sidan innehåller annonslänkar

Roland GO:LIVECAST

Beställ Roland GO:LIVECAST på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roland GO:LIVECAST inom kategorin Ljud Bild.

Produktinformation

Professionella produktioner för direktsändningar med din smartphoneÄven om det är enkelt att direktsända innehåll via en smartphone krävs det mer arbete för att få sändningarna att se proffsiga ut. Det är därför du behöver GOLIVECAST, en enkel och prisvärd lösning för att göra dina webbsändningar riktigt välproducerade.

Den här kombinationen av app och hårdvara är en livesändningsstudio med alla funktioner som gör att du kan mixa ljud, visa vinjettexter samt spela upp media och ljudeffekter med mera – utan att behöva en dator eller kostsam ljud- och bildutrustning. Med GOLIVECAST-hårdvaran, den tillhörande appen och din smartphone har du alla verktyg du behöver för att presentera engagerande webbdirektsändningar som kommer att kunna tävla med de mest avancerade produktionerna i sociala medier.En komplett och professionell produktionsstudio för webbsändningar med en smartphone eller surfplatta.Kompatibel med Twitch, Facebook Live, YouTube och andra stora strömningsplattformar.Integrerat system som kombinerar ett kompakt skrivbordshårdvarugränssnitt med en interaktiv app.Styr smartphone-kameror, anslut professionella mikrofoner, spela upp medier och justera nivåer medan du sänder med intuitiva och praktiska kontroller.Stora och anpassningsbara mediebibliotek för vinjettexter, musik, videoklipp, foton och ljudeffekter.Tre mikrofonalternativ för bra vokalt ljud Inbyggd mikrofon med reverbeffekt, XLR-ingång med fantommatning och kombinationsuttag samt möjlighet att använda mikrofonen på dina hörlurar.Hörlursuttag för medhörning.Linjeingång för anslutning av ett musikinstrument, en mixer eller en annan extern ljudenhet.Läs tittarkommentarer direkt i appen under sändningens gång.Lägg till en andra smartphonekamera via Wi-Fi och växla kameravy med hårdvaran eller appen.Hudnyansfilter, spegelvändningsfunktion i kameran, automatisk växling mellan stående och liggande orientering med mera.Kom igång direktDet går snabbt och enkelt att börja använda GOLIVECAST – koppla bara in din smartphone och anslut hörlurar för att få medhörning.

En inbyggd mikrofon är klar för att ta emot ljud med hög kvalitet, och det finns inbyggt reverb om du vill sjunga. Eller koppla in en professionell mikrofon via XLR-ingången – det finns dessutom en stereolinjeingång för att lägga till en gitarrförförstärkare, en synt, en mixer eller en annan ljudkälla.Lägg till ditt innehåll i direktsändningI GOLIVECAST-appen finns lättanvända medieverktyg som gör det möjligt för dig att göra dina webbsändningar riktigt välproducerade.

Skapa egna bibliotek för musik, ljudeffekter, foton och videoklipp eller börja skapa med hjälp av olika förinstallerade funktioner. Det finns också anpassade vinjetter och textobjekt som förbättrar dina produktioner ännu mer.

Medieelement för olika sändningar kan lagras i Live Sets, köplacerade och klara att användas när det är dags för direktsändning.Direktkoppling till strömningsplattformarGOLIVECAST-appen loggar in på dina konton på Facebook Live, Twitch, YouTube och andra stora strömningstjänster. Välj bara en plattform och tryck för att starta webbsändningen! Medan du sänder kan du ha koll på kommentarer från dina tittare via ett rullningsfönster i appen.Din sändningsstudio i miniformatVia en enkel och anpassningsbar kontrollayout kan du använda GOLIVECAST-hårdvaran för att leda dina livepresentationer och samtidigt ha kontakt med din publik

En fingertryckning är allt som behövs för att starta sändningen, spela upp musik, visa vinjetter, visa foton och videoklipp – och kanske spela upp lite applåder i slutet av sändningen! Med rattar kan du snabbt kontrollera volymen från mikrofoner och medier, och med mute-knappen för mikrofoner hålls din direktsändning fri från hostningar och andra oönskade ljud.Få ut mesta möjliga av kameran i din smartphoneVälj din smartphones främre eller bakre kamera i appen och lägg till ett hudnyansfilter om det behövs för att skapa en mjukare ton Stående eller liggande orientering ställs automatiskt in baserat på telefonens läge, och med spegelvändningsfunktionen i kameran visas rätt vänster/högerperspektiv för din publik.

Se även andra produkter från Ljud Bild

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter