Sidan innehåller annonslänkar

16340 Li-ion-batteri 3,7 V 650 mAh


Jämför produkt 16340 Li-ion-batteri 3,7 V 650 mAh online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 16340 Li-ion-batteri 3,7 V 650 mAh i kategorin Litiumbatterier här hos oss.

Produktinformation

Laddningsbart 16340-batteri av typen Li-ion. Skyddat mot kortslutning och över- och underspänning.

Passar i bl.a. ficklampor och pannlampor.

Ej lämpligt till e-cigaretter och andra enheter med extra stora strömkrav. Spänning 3,7 V.

Kapacitet 650 mAh. Mått Ø16x34 mm. .

Se gärna också

Kjell & Company 18650 Flat Top Li-ion-batteri 3,6 V 2600 mAh

Laddningsbart 18650-batteri av typen Li-ion med platta poler, så kallat Flat top, som passar bättre i vissa produkter. Inbyggt skydd mot skadlig djupurladdning och överladdning. Skyddet gör batteriet något större (Ø19x65 mm). Passar i bl.a. ficklampor, pannlampor och larmtillbehör. Ej lämpligt till e-cigaretter och andra enheter med extra stora strömkrav. Spänning 3,6 V. Kapacitet 2600 mAh. Mått Ø19x65 mm.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Activision

Activision Inc. (Nasdaq: ATVI) är en amerikansk datorspelsutvecklare och -förlag, majoritetsägd av konglomeratet Vivendi SA. Det grundades den 2 oktober 1979 och var det första fristående datorspelsföretaget. Grundarna var Jim Levy, Larry Kaplan, David Crane, Alan Miller, och Bob Whitehead. Varav alla utom Jim Levy var före detta Atari-anställda. Dess första produkter var spelkassetter till Atari 2600. Activision är idag ett av världens största tredjepartsförlag för datorspel i världen och var Amerikas framgångsrikaste datorspelsförlag år 2007.Den 2 december 2007 offentliggjordes det att Activision skulle tas upp av Vivendi, som bidrog med sin egen speldivision, Vivendi Games, samt betalning för en majoritet av aktierna i den nya företagsgruppen. Sammanslagningen ägde rum den 9 juli 2008 och det nybildade företaget fick namnet Activision Blizzard. Activision fortsätter att existera som en del underställd Activision Blizzard och fortsätter att utveckla och publicera spel såsom Call of Duty och Guitar Hero, tillsammans med flera av serierna som tidigare ägdes av Vivendi Games och dess divisioner.

Yamaha

Yamaha kan syfta på: Yamaha Corporation – ett företag som tillverkar musikinstrument och hemelektronik Yamaha Motor Company – ett dotterbolag till ovanstående som tillverkar mopeder, motorcyklar, båtmotor och helikoptrar