Sidan innehåller annonslänkar

14500 Li-ion-batteri 3,7 V 800 mAh


Beställ 14500 Li-ion-batteri 3,7 V 800 mAh på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 14500 Li-ion-batteri 3,7 V 800 mAh inom kategorin Litiumbatterier.

Produktinformation

Laddningsbart 14500-batteri av typen Li-ion. Skyddat mot kortslutning och över- och underspänning.

Passar i bl.a. ficklampor, pannlampor och larmtillbehör.

Ej lämpligt till e-cigaretter och andra enheter med extra stora strömkrav. Spänning 3,7 V.

Kapacitet 800 mAh. Mått Ø14,3x50,5 mm. .

Se gärna också

Kjell & Company AAA-litiumbatterier 4-pack

AAA-litiumbatterier (LR03) med hög kapacitet. Räcker upp till fyra gånger längre än alkaliska batterier. Fungerar även i extrema temperaturförhållanden (-30 till 60 °C). Spänning 1,5 V. 4-pack.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Activision

Activision Inc. (Nasdaq: ATVI) är en amerikansk datorspelsutvecklare och -förlag, majoritetsägd av konglomeratet Vivendi SA. Det grundades den 2 oktober 1979 och var det första fristående datorspelsföretaget. Grundarna var Jim Levy, Larry Kaplan, David Crane, Alan Miller, och Bob Whitehead. Varav alla utom Jim Levy var före detta Atari-anställda. Dess första produkter var spelkassetter till Atari 2600. Activision är idag ett av världens största tredjepartsförlag för datorspel i världen och var Amerikas framgångsrikaste datorspelsförlag år 2007.Den 2 december 2007 offentliggjordes det att Activision skulle tas upp av Vivendi, som bidrog med sin egen speldivision, Vivendi Games, samt betalning för en majoritet av aktierna i den nya företagsgruppen. Sammanslagningen ägde rum den 9 juli 2008 och det nybildade företaget fick namnet Activision Blizzard. Activision fortsätter att existera som en del underställd Activision Blizzard och fortsätter att utveckla och publicera spel såsom Call of Duty och Guitar Hero, tillsammans med flera av serierna som tidigare ägdes av Vivendi Games och dess divisioner.

Yamaha

Yamaha kan syfta på: Yamaha Corporation – ett företag som tillverkar musikinstrument och hemelektronik Yamaha Motor Company – ett dotterbolag till ovanstående som tillverkar mopeder, motorcyklar, båtmotor och helikoptrar