Sidan innehåller annonslänkar

Digital Pinball Haunted House med 12 spel

Jämför produkt Digital Pinball Haunted House med 12 spel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Digital Pinball Haunted House med 12 spel i kategorin Leksaker här hos oss.

Produktinformation

Nu kan du få en riktig arkadkänsla hemma med detta digitala pinball-spel där du kan uppleva hela 12 olika av Gottliebs bästa pinballspel genom åren i en och samma maskin. Kabinettet är dekorerat med grafik från Gottliebs mest framgångsrika spel Haunted House men du växlar lätt vilket spel som spelas på den digitala skärmen.Toyshock Pinball är en digital pinball maskin med känsla av en arkadmaskin.

I grunden är maskinen precis som en ”vanlig” arkadmaskin, men i 3/4 storlek, med analoga spakar och knappar som vanligt. Dock är själva spelplanen digital, med en skärm på 24 tum och inga rörliga delar i själva spelplanen.

Det finns även 4st alpha numeriska displayer ovanför spelskärmen för att hålla koll på spelare, poäng och antalet bollar. Tack vare att spelet är digitalt kan man byta spel när man tröttnat på ett spel.

Det finns 12st olika Gottlieb spel att välja på Haunted House, Victory, Black Hole, Bone Busters, Lights..Camera..Action, Class Of 1812, TX Sector, Big Shot, El Dorado, Centrigrade 37, Jacks Open och Goin´Nuts.Den version vi får in har den nya, snabbare versionen av PCBn (v1.2) där buggen med highscore är fixad och lagget är kraftigt reducerat mot version 1.0. Dessutom får vi det nya skåpet med fasade kanter.

Se även andra produkter från Leksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter