Sidan innehåller annonslänkar

3Doodler START+ Essential Pen set

Beställ 3Doodler START+ Essential Pen set på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3Doodler START+ Essential Pen set inom kategorin Leksaker.

Produktinformation

Världens bästa leksak !? - 3Doodler blev i alla fall utsedd till årets leksak 2017!3Doodler start+ är den uppgraderade varianten av 3D pennan för barn & vuxna som man kan rita 3D modeller med.Pennan är nu mindre för att passa barnens händer bättre, samt att batteritiden förlängts.Endast din fantasi sätter gränserna för vad man kan skapa.Den giftfria plasten smälter vid låga 40 grader vilket gör att man kan rita direkt i handen om man vill och man kan även använda fingrarna för att forma plasten Plasten är helt miljövänlig och foodsafe.Plasten stelnar snabbt på ca 10 sekunder.Instruktionsbok, 72st plaststavar i olika färger och USB laddare medföljer. .

Se gärna också

NERF SuperSoaker Torrent -30%

Dränk motståndarna med Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern! Delta i trädgårdsstrider med Super Soaker-blastern som är enkel att fylla på och rolig att avfyra. Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken. Tryck sedan handtaget framåt för att skjuta vatten på motståndarna. Den är lagom stor för fartfyllda lekar utomhus och enkel att använda, så att barn, tonåringar och vuxna kan ha kul tillsammans. Torrent är ett suveränt sätt att få frisk luft, vara aktiv och bli genomblöt! Tanken rymmer 236 milliliter. Nerf Super Soaker-varumärket har spridit glädje sedan 1989 och nu fortsätter vattenkaoset! Gå ut och dränk motståndarna med Nerf Super Soaker-blasters! Nerf Super Soaker och alla relaterade delar är varumärken som tillhör Hasbro.•EN HEL MASSA VATTEN: Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern skjuter iväg en massa vatten från pipan •AVFYRA MED TRYCKSTAVEN: Sikta på måltavlorna och tryck tryckstavshandtaget framåt för att dränka dem med vatten •LÄTT ATT FYLLA: Enkel att använda! Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken på 236 milliliter•Från 6 år VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. VARNING! Små delar kan lossna. •Innehåll: 1 vattenblaster.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tangentbord

Tangentbord från HP

Se alla produkter
Möss med sladd

Möss med sladd från Plexgear

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Vorwerk

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Leg Avenue Europe

Se alla produkter