Sidan innehåller annonslänkar

3D Pussel - Solsystemet (522-bitar)

Beställ 3D Pussel - Solsystemet (522-bitar) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3D Pussel - Solsystemet (522-bitar) inom kategorin Leksaker.

Produktinformation

Ravensburgers serie med 3D-pussel har ett par år på nacken nu men uppskattas både av pusselläggare och modellbyggare. De ger en utmanande och tillfredsställande byggprocess och resulterar i en förvånansvärt stabil och hållbar modell som definitivt är snygg nog för att stå framme när den är klar.

I detta bygge sätter du ihop de åtta planeterna i vårt solsystem i klot på mellan 5-15 cm med mellan 27 och 108 bitar per planet. Varje planer har även en liten fot som de kan stå i när du skall visa upp ditt bygge efteråt.Om du tycker att bygget blir för svårt genom att bygga med motivsidan så är varje bit numrerad på insidan så att du kan följa nummerordningen för att hitta nästa bit, så du kan själv välja hur svårt du vill göra det. .

Se gärna också

NERF SuperSoaker Torrent -30%

Dränk motståndarna med Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern! Delta i trädgårdsstrider med Super Soaker-blastern som är enkel att fylla på och rolig att avfyra. Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken. Tryck sedan handtaget framåt för att skjuta vatten på motståndarna. Den är lagom stor för fartfyllda lekar utomhus och enkel att använda, så att barn, tonåringar och vuxna kan ha kul tillsammans. Torrent är ett suveränt sätt att få frisk luft, vara aktiv och bli genomblöt! Tanken rymmer 236 milliliter. Nerf Super Soaker-varumärket har spridit glädje sedan 1989 och nu fortsätter vattenkaoset! Gå ut och dränk motståndarna med Nerf Super Soaker-blasters! Nerf Super Soaker och alla relaterade delar är varumärken som tillhör Hasbro.•EN HEL MASSA VATTEN: Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern skjuter iväg en massa vatten från pipan •AVFYRA MED TRYCKSTAVEN: Sikta på måltavlorna och tryck tryckstavshandtaget framåt för att dränka dem med vatten •LÄTT ATT FYLLA: Enkel att använda! Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken på 236 milliliter•Från 6 år VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. VARNING! Små delar kan lossna. •Innehåll: 1 vattenblaster.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ställbar utspänning

Ställbar utspänning från Luxorparts

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från Tucano

Se alla produkter
iPad Pro-fodral

iPad Pro-fodral från Pomologic

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Nedis

Se alla produkter