Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Väck passionen hos alla bilentusiaster med denna givande byggupplevelse och återskapa de häpnadsväckande detaljerna hos McLaren Senna GTR™.Letar du efter den ultimata presenten till ett barn eller en tonåring som älskar leksakssuperbilar? LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ (42123) är ett utmärkt val – och vuxna McLaren-fans kommer också att älska den! Denna samlarmodell är fullspäckad med autentiska funktioner inspirerade av den verkliga superbilen och kommer garanterat att höja pulsen hos alla racingfans Realistiska detaljer och kraftfulla funktioner McLaren Senna GTR är en bil som ingen annan.

Och denna grymma LEGO Technic leksaksversion är precis lika imponerande. Kolla in V8-motorn med rörliga kolvar, ikoniska dörrar som öppnas uppåt, plus autentiska dekorationer och färger, precis som på den riktiga bilen.

Styr med ratten och visa sedan upp modellen på en plats där den garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig. Öppna upp teknikens värld LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ 42123 är en fantastisk byggmodell för alla som gillar superbilar och är fullspäckad med realistiska detaljer inspirerade av det ikoniska originalet.Kolla in superbilens autentiska funktioner, som den detaljerade V8-motorn med rörliga kolvar och dörrar som öppnas ”uppåt och utåt” i samma omisskännliga stil som hos den verkliga McLaren.Ha roligt när du styr McLaren-leksaksbilen med ratten högst upp.Letar du efter de bästa presentidéerna till ett motorsportfan eller en superbilsentusiast? Detta set är ett utmärkt val för barn från 10 år som skulle älska att bygga och visa upp sin egen McLaren-racerbil.Denna fantastiska superbilsmodell är snygg att visa upp och kommer att väcka fantasin hos alla barn och vuxna som gillar superbilar, motorsport och McLaren.Modellen är 9 cm hög, 32 cm lång och 12 cm bred.Denna samlarmodell av en McLaren-racerbil har iögonfallande dekorationer och färger, precis som den verkliga superbilen.LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024