Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Jeep Wrangler 42122

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Låt barn skapa oändliga terrängäventyr med den funktionsspäckade modellen LEGO® Technic Jeep® Wrangler.Alla fordonsgalna barn skulle att älska att äga denna högpresterande fyrhjulsdrivna bil. Du kan göra drömmen sann med LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122).

Pojkar och flickor från 9 år kommer att ha roligt när de utforskar denna ikoniska terrängbil. Det finns en knapp för att manövrera styrningen fram, och den kraftfulla fjädringen gör att barn kan testa sina modeller på hinder i hemmet.

Fullspäckad med autentiska detaljer Med öppningsbara dörrar och motorhuv, nedfällbara baksäten, ett fullstort reservdäck, vinsch och klassisk Jeep-design. Denna roliga modellbil tar barnen närmare den riktiga Jeep Wrangler Rubicon.

Den iögonfallande färgskalan i gult och svart gör att denna modell är snygg att leka med och visa upp. En engagerande utmaning för unga LEGO byggare LEGO Technic världen erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa roliga utmaning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024