Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Ferrari 488 GTE 42125

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lämna vardagen bakom dig och kasta dig in i ett uppslukande projekt när du bygger en detaljerad kopia av vinnarbilen Ferrari 488 GTE.Ferrari 488 GTE har kammat hem prestigefyllda segrar i världens tuffaste endurancetävlingar och är en bil som inte liknar någon annan. Nu kan du skapa din egen LEGO® Technic modellversion, komplett med autentiska designdetaljer – precis som på den ikoniska originalbilen.

Troget återgivna detaljer Med fantastisk detaljrikedom är denna modell en verklighetstrogen kopia av Ferraris enduranceracerbil. Med funktioner som fjädring fram och bak, öppningsbara dörrar, V8-motor med rörliga kolvar och ratt som styr bilen.

Originalklistermärken och autentiska färger sätter pricken över i på denna episka modell. Fly från det vardagliga Detta set är en del av en samling LEGO byggset för vuxna som uppskattar fantastisk design.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024