Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars Scout Trooper Helmet 75305

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sätt dina byggfärdigheter på prov och återskapa minnen från episka Star Wars™ scener när du bygger Scout Trooper Helmet (75305). Ett komplext LEGO® Star Wars byggset som erbjuder ett roligt, kreativt sätt att koppla av, där varje kontur och detalj på hjälmen kan återskapas med LEGO klossar.Bygg och visa uppDenna Star Wars samlarmodell har ett visningsställ med en namnskylt för att fullända en iögonfallande uppvisningsmodell för hemmet eller kontoret.

Och håll utkik efter LEGO Star Wars bygg- och uppvisningsmodellen Darth Vader Helmet (75304), som också är ny för maj 2021.En galax av gåvorIngår i en spännande samling LEGO Star Wars byggset för vuxna. Detta högkvalitativa set är perfekt som present till dig själv, ett Star Wars fan, en erfaren LEGO byggare eller en vuxen som gillar handgripliga gör-det-själv-utmaningar.• Ta en paus och utmana dina byggfärdigheter för att skapa en vackert detaljerad LEGO® klossversion av en Star Wars™ Scout Trooper Helmet (75305).• Det distinkta utseendet hos en spaningssoldats hjälm återskapas här i LEGO® stil, för att inspirera till minnen av scener från Star Wars™ sagan.

Visningsstället med namnskylt fulländar denna coola uppvisningsmodell.• Detta högkvalitativa set är en del av en serie LEGO® Star Wars™ samlarbyggmodeller – håll utkik efter Darth Vader Helmet (75304), som är ny för maj 2021.• Detta set med 471 delar erbjuder en utmanande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars™ fans, erfarna LEGO® byggare eller hobbyentusiaster.• Denna byggbara modell är 18 cm hög, 11 cm bred och 12 cm djup och kräver inte mycket plats för att dra blickar till sig när den visas upp.• Ska du köpa detta imponerande set till en Star Wars™ samlare som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att alla kan anta denna komplexa byggutmaning med självförtroendet på topp.• LEGO® Star Wars™ samlarset har designats för vuxna som du som älskar Star Wars och gillar praktiska, kreativa projekt att ha roligt med på fritiden.• LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de går lätt att sätta ihop varje gång.• LEGO® delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024