Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Creator Expert Porsche 911 10295

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hylla Porsches omisskännlig stil med denna fantastiska byggutmaning när du skapar din egen klassiska samlarbil med modellsetet LEGO® Porsche 911 (10295). Välj att bygga antingen Turbo-modellen med den turboladdade motorn eller Targa-modellen med den ikoniska Targa-bågen och det avtagbara taket som förvaras under huven.Bygg din favoritversion av Porsche 911Både Turbo- och Targa-modellen har autentiska Porsche 911-detaljer, som de ikoniska kofångarna fram och bak, vinklade framlyktor, tryckt logotyp och nummerplåtar.

Och interiören är precis lika imponerande, med fungerande styrning, växellåda, nödbroms, lutande säten och en mörk färgskala i orange och nougat.Ett byggprojekt för digLEGO Porsche 911 är en del av en serie byggbara modellset för vuxna. Dessa LEGO set innehåller allt från klassiska samlarbilar till detaljerade byggnader och är det perfekta sättet för att fly vardagen med ett uppslukande byggprojekt.• Fly från vardagen med detta spännande byggprojekt.

Modellbyggsetet LEGO® Porsche 911 (10295) är perfekt för vuxna som letar efter nästa handgripliga projekt.• Utforska alla funktioner i denna Porsche 911, som den bakmonterade, luftkylda sexcylindriga motorn, den fungerande styrningen, växellådan, nödbromsen och de lutande sätena.• Vad väljer du att bygga? Turbo-modellen med sin turboladdade motor eller Targa med det avtagbara taket som kan förvaras under huven.• Porsche 911 Turbo-modellen har bred bakaxel, integrerad spoiler, plus en turboladdad motor komplett med inbyggt kylarsystem.• Porsche 911 Targa-modellen har ett avtagbart tak som kan förvaras under huven, plus den ikoniska Targa-bågen med bakruta bakom föraren.• Designad särskilt för fans av klassiska bilar och Porsche-entusiaster. Detta avancerade byggset innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner och inspirerande designdetaljer.• Samlarmodellen Porsche 911 är 10 cm hög, 35 cm lång och 16 cm bred.• Letar du efter den bästa presenten till någon som gillar klassiska bilar? Detta samlarbyggset med Porsche 911 är ett utmärkt val.

Det är designat särskilt för vuxna LEGO® fans som uppskattar vacker design.• LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.• Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024