Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Creator Expert Fiat 500 10271

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna LEGO® Creator Expert Fiat 500 modellbil (10271) återskapar en sann ikon inom klassisk bildesign. Tonåringar och vuxna fans kommer att uppskatta detta sets utmanande byggupplevelse som baserats på legenden Fiat 500F från 60-talet.

De kommer att älska alla autentiska LEGO klossdetaljer, till exempel bagagehyllan med resväska, den detaljerade interiören, det öppningsbara taket, dörrarna, motorhuven och bakluckan. För att fullända det italienska temat har denna klassiska bilmodell också ett fällbart staffli med pensel, palett och en liten ”målning” av bilen framför det berömda Colosseum i Rom.Byggleksaker som får passioner att komma till livLEGO Creator Expert byggseten är för vuxna och tonåringar med passion för att bygga.

Från klassiska modellbilar och autentiska byggnader till nöjesfältsattraktioner och andra samlarföremål – de avancerade LEGO Creator Expert seten erbjuder en värld full av nostalgi, eskapism, känslouttryck, nöje och överraskningar. Åh, och ibland använder barn dem som leksaker! Återskapa en modell med smak av ”La Dolce Vita” med en avancerad LEGO® Creator Expert Fiat 500 modellbil fullmatad med italiensk stil och LEGO klossdetaljer som tonåringar och vuxna kommer att uppskatta att bygga och visa upp

Detta modellset har bagagehylla, resväska, detaljerad interiör, motor, reservhjul och öppningsbart tak, dörrar, motorhuv och baklucka. Det finns även en ”målning” av bilen framför Colosseum för att fullända den italienska känslan.

Detta avancerade set är del av en fantastisk samling av autentiska LEGO® modellbilar och andra ikoniska samlarföremål som ger avkopplande byggupplevelser och fantastiska modeller att visa upp. Mer erfarna tonåringar och vuxna byggare kommer att älska att få denna modellbil med 960 delar av en Fiat 500 i födelsedagspresent, julklapp eller som överraskning.

Denna byggbara modell är 11 cm hög, 24 cm lång och 11 cm bred, vilket gör den imponerande att visa upp separat eller som del av en samling med LEGO® set. Medan leksaksbilar drivs av batterier drivs detta samlarföremål enbart av fantasi och kreativitet.

De medföljande instruktionerna återskapar utseendet och känslan från originalreklamen, med roliga fakta om den riktiga bilen, historien om företaget Fiat och en intervju med LEGO® designern bakom denna klassiska bilmodell. LEGO® Creator Expert byggseten för vuxna och tonåringar är utmanande byggen baserade på saker som människor brinner för, till exempel klassiska bilar, autentiska byggnader, nöjesfältsattraktioner och mycket mer.

Sedan 1958 har LEGO® klossar testats för att uppfylla de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi alla LEGO® delar för att säkerställa att alla avancerade LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024