Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Fire Brandräddningshelikopter 60281

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska din lilla hjälte med detta roliga set, med en brandhelikopter som skjuter vattendelar plus en minifigur från tv-serien LEGO® City Adventures.En överraskning för alla som gillar tv-serien LEGO® City Adventures – leksetet LEGO City Brandräddningshelikopter (60281) innehåller en leksakshelikopter, en motorcykel och ett kraftverk med stapelbara LEGO flammor för stora bränder! Barn kan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka elden och njuta av roliga rollekar med 3 minifigurer arbetare, helikopterpilot och LEGO City tv-hjälten Clemmons Coolt LEGO set för barn från 5 år Du hittar bygginstruktioner till detta LEGO City set i förpackningen.

Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med grymma visningsverktyg för att zooma och rotera förvandlar unga LEGO byggare till mästerbyggare! Perfekt present till kreativa barn LEGO City brandseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla, fria rollekar baserade på verkligheten.En överraskning för vardagshjältar från 5 år

Leksetet Brandräddningshelikopter (60281) är perfekt för barn som älskar coola brandräddningsfordon och för fans av tv-serien LEGO® City Adventures.Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en leksakshelikopter, en motorcykel, ett kraftverk och LEGO® bränder, plus 3 minifigurer, inklusive Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures.Barn kan stapla LEGO® flammorna för att skapa stora bränder och sedan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka bränderna och skapa berättelser från tv-serien LEGO City Adventures med 3 roliga minifigurer.En fantastisk present för alla tillfällen. Detta brandkårslekset erbjuder oändliga timmar av lek för LEGO® City fans och barn från 5 år som älskar fantasifulla lekar.

Kräver endast grundläggande byggkunskaper.När den är färdigbyggd är helikoptern 10 cm hög, 26 cm lång och 9 cm bred.Med LEGO® tillbehör som en bår (i helikopterns lastutrymme), brandmanshjälm, skiftnyckel och säkerhetshjälm.Med en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.LEGO® City brandseten främjar fantasifulla rollekar med detaljerade byggnader, coola fordon, roliga karaktärer och miljöer som skildrar verkligheten på ett roligt och fantasifullt sätt.Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.Alla LEGO® delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024