Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests 31201

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Visa upp din stolthet över elevhemmen på Hogwarts™ med det eleganta 4-i-1-väggkonstsetet LEGO® Art Harry Potter™ Hogwartssköldar med uppslukande soundtrack.Harry Potter™ fans som letar efter ett projekt som återspeglar deras passion kan bygga 1 av 4 sköldar med setet LEGO® Art Harry Potter Hogwartssköldar (31201) och njuta av en avkopplande flykt till en ikonisk värld. Avkopplande kreativitet Bygg en mosaikbild av valfri Hogwartssköld – Gryffindor™, Slytherin™, Hufflepuff™ eller Ravenclaw™ – med detta set med 4 249 delar.

Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och lära dig mer om elevhemmen och Harry Potters värld. Redo för en förändring? Bygg om till en ny sköld eller samla alla 4 set för att skapa den ultimata Hogwartsskölden.

Kreativa hobbyer för vuxna Du måste inte vara konstnär eller LEGO samlare för att uppskatta det vackra och kreativa med detta set. När det är färdigt kan du stolt visa upp det hemma eller på jobbet.

Detta LEGO Art set är en del av en samling byggset med fokus på konst, musik, design och arkitektur, som är perfekta som presenter till vuxna (inklusive dig själv) som letar efter en ny hobby.Visa upp din kärlek för Hogwarts™ med det vackra setet LEGO® Art Harry Potter™ Hogwartssköldar (31201), som låter dig bygga och visa upp 1 av 4 detaljerade elevhemssköldar.Fly från vardagen med detta LEGO® set, med 4 249 delar, inklusive 9 väggplattor, exklusiv platta med Harry Potter™ logotyp, klossbyggd ram, unik upphängningsdel och plattverktyg.Detta set låter dig fördjupa dig i din passion för både pyssel och serien om Harry Potter™ medan du slappnar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket får du lära dig mer om elevhemmen medan du bygger.Fira din passion för magi och äventyr genom att bygga och visa upp denna unika mosaikväggkonst.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024