Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Stephanies hus 41398

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Låt små byggare uppleva rollekar med familjelivstema med LEGO® Friends 4+ Stephanies hus (41398). De kan låtsas vara Stephanie som hänger i sitt mysiga sovrum eller mamman eller pappan som tar hand om sin tjej och hennes hund Dash.Tillgång till alla delarÖvervåningen är avtagbar, vilket gör det enkelt för små fingrar att leka med alla coola detaljer på nedervåningen.

Det innebär också att 2 vänner kan dela det roliga och leka med varsin våning på samma gång! Huset har massor av söta detaljer som får de kreativa lekarna att komma till liv, plus en miniatyrgunga som får leken att fortsätta utanför huset.Perfekt förskoleleksetDetta LEGO 4+ set är ett roligt sätt för kreativa förskolebarn att lära sig att bygga och innehåller 2 speciella startklossar som låter nybörjare bygga leksetet med självförtroendet på topp Det här setet har Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner, där barn kan se sina skapelser digitalt för att hjälpa till att utveckla fantasi och självförtroende. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024