LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129

Jämför produkt LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LEGO Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil 42129 i kategorin LEGO här hos oss.

Produktinformation

Alla som älskar kraftfulla leksakslastbilar och byggleksaker kommer att ha massor av skoj när de bygger LEGO® Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129). Denna leksakslastbil är fullspäckad med realistiska funktioner för en givande byggupplevelse för vuxna och barn från 12 år.

Öppna hyttdörrarna och motorhuven. Kolla in den fungerande fjädringen på alla 4 hjul och öppna serviceluckan för att inspektera växellådan.

Modellen har också en detaljerad motor med snurrande radiatorfläkt. Med differentialspärr, för första gången i en LEGO Technic modell.

Lås och lås upp differentialväxlarna med appen för att styra lastbilen över tuff terräng.Utforska appenMed denna modell är bygget bara början. Använd CONTROL+ appen för att sätta denna mäktiga maskin på prov.

Använd de olika kontrollskärmarna för att styra och manövrera differentialspärren. Med utmaningar och prestationer i appen finns det så många sätt att leka.Bygg en autentisk LEGO® Technic modell av Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdrivna terränglastbil.Med autentiska funktioner som fungerande fjädring och detaljerad växellåda.Använd LEGO® Technic CONTROL+ appen för att sätta denna lastbil på prov.Ett fantastiskt set för vuxna och barn från 12 år att ha kul med tillsammans.Modellen är 21 cm hög, 48 cm lång och 19 cm bred.Kräver 6 AA-batterier (ingår inte).Drivs av 1 Bluetooth®-kontrollerad smarthubb och 4 motorer (ingår).LEGO® Technic erbjuder en fantastisk byggutmaning för unga LEGO fans.LEGO® Technic delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder.LEGO® Technic delar uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Se även andra produkter från LEGO

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter