Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143

Beställ LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

I serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept lanseras nu ett imponerande bygge för vuxna fans av Ferrari. Stig in i en zon av total mindfulness när du återskapar detaljerna hos modellen Ferrari Daytona SP3 i klassiskt rött med krommålade fälgar.

Visa sedan upp den så att du kan beundra bilens ikoniska bakdel och kurvor som gör denna modell i skala 18 så speciell. Precisionsteknik Med sin höga funktionalitet är denna modell en kopia av den riktiga Ferrari., med funktioner som styrning, en 8-växlad sekventiell växellåda med växlingspaddlar och en V12-motor med rörliga kolvar.

Precis som den ursprungliga superbilen från Ferrari har den här samlarmodellen öppningsbara fjärilsdörrar. Öppna huven för att hitta ditt unika serienummer och lås upp speciellt onlineinnehåll.

Ta den vackra rutten Från serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept – en samling skapad speciellt för vuxna. Dessa avancerade modellset hyllar några av världens mest exklusiva fordon och blir en fantastisk present för bilfantaster.Ett superbilsbygge för vuxna – Återskapa alla detaljer hos Ferrari Daytona SP3 med byggsetet LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 (42143) för vuxnaFrån serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept – Det fjärde bygget i serien med superbilar en rad samlarmodeller inspirerade av några av världens lyxigaste fordonUtformat i samarbete med Ferrari – Med funktioner som styrning, V12-motor, 8-växlad sekventiell växellåda med växlingspaddlar, öppningsbara fjärilsdörrar, avtagbart tak och stötdämpareEn bilpresent till fans av Ferrari – Denna byggbara superbilmodell är utformad för vuxna LEGO® byggare och fans av Ferrari och erbjuder ett detaljerat byggprojekt med en iögonfallande uppvisningsmodellGjord för uppvisning – Med en dekorerad visningsplatta och ett unikt serienummer som låser upp speciella belöningar och innehåll onlineEn unik förpackning – Bilmodellen har en exklusiv förpackning med ett snyggt häfte i soffbordskvalitet, som innehåller information om samarbetet mellan LEGO® designerna och FerrariDimensioner – Superbilen i skala 18 är 14 cm hög, 59 cm lång och 25 cm bredVart tar resan dig? – LEGO® Technic världen erbjuder en avancerad byggupplevelse med många modeller som är speciellt utformade för vuxnaKvaliteten först – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gångTestad säkerhet – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter