Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Dumper 42147

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 42147Letar du efter en överraskning för byggarbetsfantaster? Barn från 7 år kommer att älska att bygga och leka med leksetet LEGO Technic Dumper (42147). Setet är en perfekt introduktion till LEGO Technic världen och hjälper unga byggare att lära sig nya tekniska färdigheter.

Och med appen LEGO Builder får barn mer självförtroende medan de bygger.Rollekar på byggarbetsplatsenBarn kommer att älska att köra leksaksdumpern runt på sin påhittade byggarbetsplats innan de tippar flaket för att släppa av lasten. Och när det är dags för något nytt kan de bygga om modellen till en leksaksgrävmaskin för fler roliga lekäventyr.En fantastisk introduktion till teknikens världLEGO Technic byggbara leksaker har verklighetstrogna rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

En gåva till byggarbetsfantaster – Barn från 7 år kan bygga och utforska en modell av ett byggfordon med leksetet LEGO Technic Dumper (42147) 2-i-1-bygge – Setet har 2 modeller i 1. När barn är redo för nästa byggutmaning kan de bygga om dumpern till en grävmaskin Utformad för rollekar – Barn kan köra sin dumper och ha roligt när de använder tippfunktionen för att transportera och släppa av laster En present till barn från 7 år – Detta set med en dumper blir en rolig present eller överraskning till barn som gillar att leka byggarbetsplats Dimensioner – Detta LEGO Technic byggset är 8 cm högt, 15 cm långt och 5 cm brett Inspirera unga byggare – I appen LEGO Builder finns interaktiva verktyg för att se, zooma och rotera modellen, så att barn kan förbättra sina byggfärdigheter och få självförtroende att ta sig an nya byggutmaningar En introduktion till teknikens värld – LEGO Technic byggset innehåller modeller med realistiska rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld Hög kvalitet – LEGO Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika säkert varje gång Säkerheten först – LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att se till att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024