Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic BMW M 1000 RR 42130

Jämför produkt LEGO Technic BMW M 1000 RR 42130 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LEGO Technic BMW M 1000 RR 42130 i kategorin LEGO här hos oss.

Produktinformation

Utvecklad för sportracing och fulländad för vägkörning – BMW M 1000 RR har fångat både motorsport- och motorcykelfans hjärtan. Nu kan du njuta av ett uppslukande bygge när du skapar din egen LEGO® Technic modellversion (42130) av den ultimata motorcykeln.Ren prestandaDjupdyk ner i den imponerande motorcykelns många detaljer.

Skalan 15 är en nyhet i LEGO Technic världen. Modellen har autentiska funktioner och ser ut och ror sig precis som originalet.

Utforska den fungerande växellådan med 3 växlar (+ neutral), styrning, fjädring bak och fram, drivkedja och en radmotor med 4 kolvar. Denna motorcykelmodell, med ikoniska BMW-märken, är snygg att visa upp, och 2 visningsställ ingår.Gasa på ditt intresseLEGO® Technic BMW M 1000 RR ingår i en samling LEGO set för vuxna.

Dessa byggset, som hyllar några av världens mest älskade fordon, erbjuder både en insikt i teknikvärlden och ett avkopplande byggprojekt. Ett byggset för vuxna – Kör igång din kreativa motor med detta givande bygge.

Modellsetet LEGO® Technic BMW M 1000 RR (42130) är ett perfekt set för vuxna som vill ha ett handgripligt projekt Fullspäckad med detaljer – Utforska de autentiska detaljerna i denna modell i skala 15, som den 3-växlade (+ neutral) växellådan, styrningen, fjädringen bak och fram, drivkedjan och motorn med 4 kolvar. Elegant utseende – Beundra det röda, vita och blå färgtemat och de ikoniska BMW-märkena.

I den här modellversionen finns alla detaljer med, från däcken till vindrutan Fantastisk BMW-present – Alla motorcykelälskare skulle älska att få detta imponerande modellset. Setet är särskilt utformat för vuxna och erbjuder ett uppslukande projekt med en snygg uppvisningsmodell att njuta av Skala 15 – Denna högkvalitativa modell är 27 cm hög, 45 cm lång och 17 cm bred (utan visningsställ) Visa upp din passion med stolthet – Setet innehåller både ett visningsställ och en racingställ, så denna imponerande motorcykelmodell kan bli en riktig konversationsstartare Ett äkta samarbete – Detta byggset är resultatet av ett partnerskap mellan BMW och LEGO® Technic designteamet Ett LEGO® Technic bygge för vuxna – Setet ingår i ett sortiment med modellset för vuxna, som erbjuder både en fantastisk insikt i teknikvärlden och ett avkopplande byggprojekt Högkvalitativa material – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång Säkerheten först – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Se även andra produkter från LEGO

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Svive

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter