Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Nintendo Entertainment System™ 71374

Beställ LEGO Nintendo Entertainment System™ 71374 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Nintendo Entertainment System™ 71374 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

Älskar du tv-spel? Spelade du Super Mario Bros.™ på den gamla goda tiden? Eller gillar du bara en praktisk och kreativ aktivitet på fritiden? I så fall är det nostalgiska modellsetet LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) perfekt för dig.Autentiskt och interaktivtDet klossbyggda NES är packat med realistiska detaljer, inklusive ett öppningsbart fack med låsfunktion för spelkassetten och en handkontroll med kabel och kontakt. Med konsolen följer en byggbar retro-tv och en platt 8-bitars Mario figur på den rullande skärmen, plus en actionkloss att skanna med LEGO® Mario™ (figur ingår inte; du hittar den i setet LEGO® Super Mario™ Startbana – 71360) så att han reagerar på fiender, hinder och power-ups på skärmen precis som i spelet Super Mario Bros.Kreativt skojDet här unika setet är en del av en inspirerande samling LEGO byggset för vuxna som blir fantastiska presenter till dig själv och vänner som gillar gör-det-själv-utmaningar och gärna visar upp sina skapelser.

Väck nostalgiska minnen när du bygger det underbart detaljerade Nintendo Entertainment System™ (71374) i LEGO® klossar och den interaktiva tvn i 80-talsstil som visar det klassiska Super Mario Bros.™ spelet. Tvn har en handtagsstyrd rullskärm och om du skannar actionklossen genom att placera LEGO® Mario™ (figur ingår ej) i facket ovanpå reagerar han på fiender, hinder och power-ups på skärmen.

Autentiska detaljer på NES-konsolen återskapas i LEGO® stil, inklusive en handkontroll och ett öppningsbart fack för den byggbara spelkassetten med en realistisk låsfunktion till glädje för fans av Super Mario Bros.™. Oavsett om du var NES-spelare på den gamla goda tiden, gillar retrogrejer eller bara letar efter ett uppslukande, roligt och kreativt gör-det-själv-projekt som livar upp dig är den här modellen med 2 646 delar perfekt för dig.

Den byggbara tvn är 22,5 cm hög, 23,5 cm bred och 16 cm djup och är tillsammans med NES-modellen cool att visa upp hemma eller på kontoret. Det är också den bästa LEGO® gåvan till gamer-vänner.

Inga batterier krävs – kombinera det här leksetet med LEGO® Mario™ figuren i LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana (71360) för att aktivera tvns interaktiva funktioner. Enkla instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroende, även om du är LEGO® nybörjare.

Dessutom ingår ett illustrerat häfte om skapandet av Nintendo Entertainment System™ och klassiska NES-spel. Det här samlarsetet för vuxna ingår i ett sortiment inspirerande LEGO® modellset som är utformade för dig, den kräsna hobbypysslaren, när du letar efter nästa uppslukande gör-det-själv-projekt.

LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958. LEGO® klossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras noggrant för att säkerställa att det här unika LEGO byggsetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023