Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Marvel Spiderman Daily Bugle 76178

Beställ LEGO Marvel Spiderman Daily Bugle 76178 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Marvel Spiderman Daily Bugle 76178 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) förenar 25 klassiska karaktärer från Spiderverse i en vacker bygg- och uppvisningsmodell för vuxna.En 4-våningshyllning till Marvel UniverseDenna modell av Daily Bugles kontor är 82 cm hög och består av 3 772 delar. Setet är en imponerande bakgrund för stjärnuppsättningen av skurkar och hjältar från Marvel, varav många är nya för detta set! Byggnaden är full av autentiska detaljer, fascinerande funktioner och klassisk serietidningsaction – från New York-taxibilen utanför till chefredaktörens takvåningskontor

Marvel-entusiaster kommer att älska den givande byggutmaningen. När modellen är färdigbyggd kan våningarna, taket och fasaderna tas loss så att alla kan beundra denna hyllning till Marvel.LEGO modellsetFly från den livliga vardagen och fördjupa dig i LEGO byggset för vuxna – perfekt för alla med intresse för kreativt byggande eller serietidningskultur.

LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) är det ultimata bygg- och uppvisningsprojektet för vuxna Marvel-entusiaster, med en stjärnuppsättning av Marvels mest hyllade hjältar och skurkar. 25 minifigurer ger liv åt setet Doktor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson och många fler! 5 minifigurer är nya för detta set – vampyrjägaren Blade, Daily Bugles ägare J

Jonah Jameson, Black Cat, Daredevil och Punisher. Innehåller även Spider-Mans buggy.

Utforska dina kreativa byggsuperkrafter med denna kopia av Daily Bugles kontor, med 3 772 delar och autentiska detaljer, fascinerande funktioner och spektakulär superhjälteaction. Denna 4-våningshyllning till Marvel Universe är ett givande bygg- och uppvisningsprojekt för vuxna byggare och alla som gillar serietidningskultur, och modellen kommer att dra uppmärksamhet till sig var den än visas upp.

Denna imponerande modell är 82 cm hög, 27 cm bred och 27 cm djup, och full av klassiska karaktärer, realistiska funktioner och roliga tillbehör. Med hjälp av högkvalitativa, tydliga instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.

Sortimentet med LEGO® set skapade särskilt för vuxna har utformats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge. LEGO® byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.

Se även andra produkter från LEGO

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter