Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Kärleksfåglar 40522

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska dina kära med det romantiska byggsetet LEGO® Kärleksfåglar 40522. De gulliga kärleksfåglarna sitter på en gren dekorerad med rosa hjärtan och blommor, medan ett stort rött hjärta symboliserar deras kärlek.

Se gärna också

LEGO Icons Optimus Prime 10302

LEGO 10302Nu finns Optimus Prime, ledaren för de hjältemodiga Autobots, som ett imponerande LEGO® 2-i-1-bygge för Transformersfans. Väck din passion för Transformersvärlden med detta givande byggprojekt för vuxna medan du skapar alla detaljer hos en ikonisk robot. Dold, men fullt synlig Modellen av Optimus Prime kan ändras från en robot till en lastbil och tillbaka igen, precis som det omtyckta originalet. Beundra de 19 ledande punkterna i robotläget och öppna bröstkammaren för att förvara Autobot Matrix of Leadership. Sätt fast jetpacken i robotläget och placera jonpistolen och Energon-yxan i Autobotens händer. Innehåller även andra autentiska tillbehör, som en Energon-kub och en valfri midjepanel. Sätt fast skylten för att stolt visa upp din passion för Transformers. Välkommen till din zon Ge dig själv egentid med högkvalitativa, byggbara LEGO modellset för vuxna. Detta set blir ett uppslukande projekt för dig eller en perfekt presentidé till alla som älskar samlarobjekt från Transformers.Bygg en Transformersikon – Njut av kvalitetstid medan du skapar alla detaljer i modellen LEGO® Optimus Prime (10302)Kan byggas om från en robot till ett fordon – Denna LEGO® Optimus Prime kopia kan byta skepnad mellan en robot och en lastbil, precis som det omtyckta originaletAutentiska tillbehör – Återupplev berättelserna om Transformers med tillbehör som en jonpistol, Autobot Matrix of Leadership, Energon-yxa, Energon-kub och jetpackFör fans av Transformers – Samlarmodellen LEGO® Optimus Prime är särskilt utformat för vuxna som söker efter nästa uppslukande byggprojektVisa upp med stolthet – Innehåller en skylt så att du kan hylla din passion för Transformers19 ledade punkter – Utforska alla Optimus Primes rörelser. Öppna bröstkammaren för att förvara Autobot Matrix of LeadershipDimensioner – I lastbilsläget är modellen 15 cm hög, 27 cm lång och 12 cm bred. I robotläget är modellen 35 cm högEtt projekt för vuxna – Detta LEGO® set ingår i en serie utformad för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitekturMaterial i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna modell är robust

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024