Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ideas Seinfeld 21328

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Seinfeld var ”serien om ingenting” som fick alla att skratta, och nu kan du hylla den legendariska komediserien med samlarmodellen LEGO® Ideas Seinfeld (21328) av Jerrys lägenhet. Den är fullspäckad med autentiska detaljer som fansen kommer att uppskatta, som köket/vardagsrummet där Jerry och hans vänner umgicks och hallen där grannen Kramer brukade dyka upp.

Med tillbehör som en blå staty, muffintopp, målning av morbror Leo, Prognosis Negative-videoband, Commando 8-luftkonditionering och Festivus-stång.Komiska ikonerDet finns LEGO minifigurer av 5 omtyckta Seinfeld-karaktärer Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes och Newman, för att väcka nostalgiska minnen av roliga scener. Setet innehåller också en liten, byggbar scen för ståuppkomikern Jerry.Bästa presentenDetta modellset ingår i en samling LEGO® set för kreativa vuxna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024