Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Icons Atari 2600 10306

Beställ LEGO Icons Atari 2600 10306 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Icons Atari 2600 10306 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

Ta en tur tillbaka till 1980-talet med byggsetet LEGO Icons Atari 2600 (10306) för vuxna. Njut av ett givande projekt där du skapar alla detaljer i denna kopia av en konsol, kopior av "spelkassetter" och en joystick.

Spelfantaster kommer att älska setets 3 minibyggen med teman från 3 populära spel från Atari. Det finns till och med en dold 80-talsscen att bygga för total nostalgi.Stör ej spel pågårÅterupptäck 3 av de mest populära spelen från Atari Asteroids™, Adventure och Centipede™.

Det finns en "kassett"-kopia för varje spel, plus 3 scener att bygga, för att fånga varje spels historia. Spelen kan sättas in i spelkonsolen i vintagestil och förvaras i kassetthållaren.

Kolla in grafiken, som inspirerats av den ursprungliga Atari designen med en touch av LEGO anda.Bara 5 minuter till?Kan du inte slita dig från ditt favoritspel? Inga problem. Det är ingen brådska med LEGO set för vuxna.

Slappna av och njut av processen. Detta samlarbyggset blir ett uppslukande projekt för dig eller en fantastisk presentidé för gamers.

Bygg en spelikon från 80-talet – Njut av att skapa alla detaljer hos den byggbara konsolmodellen Atari 2600 (10306), komplett med joystick, kopior av "spelkassetter" och minibyggen med spelscener Njut av retrodetaljerna – Denna modellversion av spelkonsolen Atari 2600 har massor med autentiska detaljer som du minns från originalet, med några extra LEGO twists 3 "spelkassetter" i retrostil – Bygg kopior av de 3 klassiska "spelkassetterna" Asteroids™, Adventure och Centipede™, som kan sättas in i konsolen precis som på originalet Bygg och avslöja en scen från 1980-talet – Den dolda vinjetten visar ett barn som spelar Asteroids™ i ett rum från 1980-talet. Upptäck detaljer som en klassisk tv, bergsprängare, affischer, retrotelefon och rullskridskor Skapa 3 spelmodeller – Bygg tre scener inspirerade av spelen Asteroids™, Adventure och Centipede™, med ett rymdskepp som skjuter mot asteroider, ett slott och en tusenfoting med svampbyggen Hitta påskägget – Visste du att spelet Adventure anses vara ett av de första tv-spelen med ett påskägg? Håll utkik efter LEGO designerns hyllning till detta roliga faktum Dimensioner – Själva konsolmodellen är 8 cm hög, 33 cm bred och 22 cm djup Ett projekt för vuxna – Detta LEGO set ingår i en samling byggset designade för vuxna byggfantaster som älskar samlarmodeller och uppskattar imponerande designdetaljer Material i hög kvalitet – LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material.

De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958 Testad säkerhet – Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna modell är robust .

Se även andra produkter från LEGO

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sennheiser

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter