LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391

Jämför produkt LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner – samlarutgåva 76391 i kategorin LEGO här hos oss.

Produktinformation

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ikoner – samlarutgåva innehåller några av seriens mest minnesvärda inslag, som förts samman i en hyllningsmodell skapad med vuxna entusiaster i åtanke.En fängslande modell med magiska minnesföremålDenna hyllning till Harry Potters trollkarlsvärld innehåller många ikoniska artefakter i en enda vacker modell. Du hittar Harrys trollstav och glasögon, Rons chokladgroda, Hermiones bricka med 5 trolldrycksflaskor och magiska ingredienser (inklusive gälgräs, Felix Felicis ”flytande tur” och polyjuice), Tom Dolders dagbok, den gyllene kvicken samt en skolhalsduk (kan ändras för att passa vilket Hogwarts™ elevhem du vill).

Ovanpå denna förtrollande samling sitter ugglan Hedwig™ med en mycket eftertraktad inbjudan till Hogwarts. Denna fascinerande modell innehåller 3 exklusiva gyllene minifigurer – Albus Dumbledore™, Minerva McGonagall™ och Rubeus Hagrid™ – och ett visningsställ dekorerat med en platta som firar 20 år av LEGO Harry Potter.LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ikoner – samlarutgåva (76391) är en bygg- och uppvisningshyllning till trollkarlsvärlden, skapad med vuxna Harry Potter-entusiaster i åtanke.Innehåller ikoniska artefakter Harrys trollstav och glasögon, en bricka med trolldrycker, Tom Dolders dagbok, den gyllene kvicken, en Hogwarts™ halsduk, Hedwig™ med en inbjudan till Hogwarts™ och mer.Innehåller även 3 exklusiva, gyllene jubileumsminifigurer – Albus Dumbledore™, Minerva McGonagall™ och Rubeus Hagrid™ – och ett ställ dekorerat med en platta som firar 20 år av LEGO® Harry Potter™.Detta givande projekt erbjuder en handgriplig, avstressande byggupplevelse när 3 010 LEGO® klossar långsamt förvandlas till ett vackert, fullstort minnesföremål från Harry Potters värld.Detta fängslande byggprojekt är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig belöning till alla modellbyggare eller vuxna som gillar filmerna om Harry Potter™.Modellen är 44 cm hög, 50 cm bred och 33 cm djup, och denna vackra modell blir en snygg uppvisningsmodell till hemmet eller arbetsplatsen.Med hjälp av högkvalitativa, tryckta instruktioner kan du påbörja detta fascinerande byggprojekt så fort du har öppnat lådan.Sortimentet med LEGO® set skapade särskilt för vuxna har utformats för att erbjuda en givande bygg- och uppvisningsupplevelse som kommer att fängsla alla som gillar modellbygge.LEGO® byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023