Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DOTS Tygmärke 41955

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Har du ett barn från 8 år och som gillar pyssel och allt med mode? Båda intressena får sitt med det coola setet LEGO® DOTS Tygmärke (41955)! Detta kreativa set innehåller en flexibel 6x6-basplatta som kan fästas på nästan alla tygmaterial, plus över 90 färgglada plattor att dekorera med I lådan finns mönsterinspiration och instruktioner så att barn kan fästa märket på kläder, väskor, mössor eller något annat och skapa en egen unik accessoar som matchar deras kläder eller intresse.Visa upp din personlighetDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet när de skapar och dekorerar de olika seten.

Allt är möjligt med detta flexibla tygmärke eftersom magin och kontrollen ligger i barns fantasi. DOTS set blir en fantastisk överraskning eller rolig födelsedagspresent till kreativa barn.Designa, visa upp, gör det igen – Överraska en pysselfantast eller en modeälskare med setet LEGO® DOTS Tygmärke (41955).

Det roliga skapandet börjar när lådan öppnasIndividuella mönster överallt – Barns fantasi och designfärdigheter främjas medan de leker med detta lekset, som innehåller en flexibel 6x6-basplatta och över 90 färgglada plattor för oändlig kreativitetObegränsad designfrihet – Detta set är utformat för fantasifull originalitet. Barn kan även använda andra LEGO® DOTS Extra DOTS påsar (säljs separat) för att utöka sina mönsterOväntad överraskning för barn från 8 år – Pysselfans kommer att älska detta anpassningsbara set med massor av lekmöjligheter.

Det flexibla märket kan sys (nål och tråd ingår ej) fast på vad som helstSjälvuttryck i fickstorlek – Tygmärket är 5 kvadratcentimeter, så det finns det gott om utrymme för barn att vara kreativa och visa upp sin stil när de vill, var de villBörja dekorera direkt – I förpackningen finns enkel inspiration som gör det lätt att skapa och massor av plattor så att barn enkelt och snabbt kan skapa design som verkligen sticker utDesignfrihet och självförtroende – Detta LEGO® DOTS set står för fri kreativitet. Tygmärket är färdigt att dekorera och erbjuder lagom stora möjligheter att bygga barns fantasi och självkänsla genom lekObegränsad lek och självuttryck – LEGO® DOTS set låter barn uppleva glädjen i LEGO lek genom att skapa och specialdesigna egna bärbara saker eller inredningsprylarKvalitet utan kompromisser – Ända sedan 1958 uppfyller LEGO® delar stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gångSäkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024