Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Månstation 60349

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Skicka kreativa lekar upp i rymden med leksetet LEGO® City Månstation (60349). Denna NASA-inspirerade rymdleksak har massor av realistiska detaljer för fantasifulla lekar, däribland vetenskaps- och botaniklabb och en dockningskapsel, plus 5 astronautminifigurer.

Setet kan dessutom kombineras med andra set i LEGO City rymdserien för ännu fler coola rymdlekar.En byggupplevelse för barn från 6 årDetta LEGO byggset innehåller en tryckt bygguide med steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner. Den digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har intuitiva verktyg för att zooma och rotera så att barn kan visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.Utomjordiska leksetLEGO City rymdlekset innehåller detaljrika modeller som inspirerats av äkta NASA-maskiner, fordon och rymdfarkoster, plus inspirerande astronautkaraktärer för fantasifulla, obegränsade lekar baserade på verkliga rymduppdrag. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024