Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Art Världskarta 31203

Jämför produkt LEGO Art Världskarta 31203 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LEGO Art Världskarta 31203 i kategorin LEGO här hos oss.

Produktinformation

Drömt om att skapa din egen karta? Nu kan du det med det enorma setet LEGO® Art Världskarta (31203). Det är det största LEGO setet hittills, med hela 11695 delar, och kan användas för att skapa och visa upp 1 av 3 färgglada kartor (men förmodligen kommer detta set användas minst lika mycket för att göra egen LEGO-konst).Fokusera på kreativitetDenna nytolkning av en klassisk världskarta låter dig visa upp din kreativitet.

Du kan använda den medföljande inspirationen för att bygga kartan, eller utforma haven som du vill för att ge kartan en mer personlig stil och bygga om världen. Kontinenterna kan flyttas runt för att flytta fokus till 1 av 3 olika sektioner av världen.

Anpassa den ytterligare med färgglada, klossbyggda nålar som markerar betydelsefulla platser.LEGO set för din livsstilTa ett kliv tillbaka från den hektiska vardagen, fokusera på en kreativ utmaning och bygg ett vackert konstverk att visa upp hemma eller på arbetsplatsen. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna med intresse för konst, design, arkitektur och populärkultur – en perfekt gåva till dig själv eller hobbyentusiasten i ditt liv som letar efter nästa projekt. .

Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter