Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Art Världskarta 31203

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Drömt om att skapa din egen karta? Nu kan du det med det enorma setet LEGO® Art Världskarta (31203). Det är det största LEGO setet hittills, med hela 11695 delar, och kan användas för att skapa och visa upp 1 av 3 färgglada kartor (men förmodligen kommer detta set användas minst lika mycket för att göra egen LEGO-konst).Fokusera på kreativitetDenna nytolkning av en klassisk världskarta låter dig visa upp din kreativitet.

Du kan använda den medföljande inspirationen för att bygga kartan, eller utforma haven som du vill för att ge kartan en mer personlig stil och bygga om världen. Kontinenterna kan flyttas runt för att flytta fokus till 1 av 3 olika sektioner av världen.

Anpassa den ytterligare med färgglada, klossbyggda nålar som markerar betydelsefulla platser.LEGO set för din livsstilTa ett kliv tillbaka från den hektiska vardagen, fokusera på en kreativ utmaning och bygg ett vackert konstverk att visa upp hemma eller på arbetsplatsen. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna med intresse för konst, design, arkitektur och populärkultur – en perfekt gåva till dig själv eller hobbyentusiasten i ditt liv som letar efter nästa projekt. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024