Sidan innehåller annonslänkar

LEGO ART Blomkonst 31207

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fri botanisk kreativitet väntar i väggkonstsetet LEGO® Art Blomkonst (31207). Ta starka färger och designmöjligheter till ditt hem medan du bygger.

Du kan även låta fantasin blomstra med egna motiv. Njut av en glädjerik zon av zen fylld med blommor, lugn och avkoppling medan du sätter varje kloss på plats.

Dela med dig av ditt intresse för blommor och pyssel 1 bild, 3 val, många konstnärliga möjligheter. Öppna förpackningen och upptäck de kreativa alternativen inuti.

Välj blommor och färgnyanser och börja sedan designa, skapa och visa upp. Avsluta konstverket med en klossbyggd vit ram och visa sedan upp det med stolthet på en vägg eller en hylla.

Vad ska du skapa? Välkommen till din kreativa zon. Välkommen till LEGO set för vuxna – en plats att koppla av och bygga detaljrika inredningsföremål som hyllar konst, natur, underhållning, resor, gaming, sport, vetenskap, teknik, motorsport och historia.Blommor överallt – Ta med naturen in och hylla alla färger när du bygger setet LEGO® Art Blomkonst (31207), med 3 blommotiv att välja på och oändliga byggalternativGjort för uppvisning – Detta uppslukande LEGO® passionsprojekt med 2 870 delar innehåller 6 basplattor, klossbyggd ram, färgpalett, klossborttagare och 2 upphängningsdelarEn passion för design – Hylla din kärlek till blommor och glada färger som uttrycker din personliga stil och skapa ett LEGO® konstverk att stolt visa upp var som helstUtforska alla färger – Stig in i en värld av zenliknande avslappning och glädjefyllt fokus när du skapar ditt blomkonstverk i de färger som bäst matchar inredningen i ditt hemNjut av din kreativitet – Välj ditt blommotiv och dina bakgrundsfärger och ändra dem precis när du vill.

Visa upp din personliga stil var som helstGe bort i present – Detta LEGO® Art set är 40 cm högt och 27 cm brett och kan ges i present till dig själv eller till någon som älskar blommor eller färgglada, handgripliga projektIllustrerad bygguide – Instruktionerna i soffbordskvalitet guidar dig genom projektet och ger tips på hur du kan visa upp och framhäva de vackra färgvalen för att pigga upp din heminredningHobbyprojekt för vuxna – Utforska heminredningsprojekt med LEGO® Art set för vuxna. Följ med in i en värld av konstnärer och färg medan du utforskar din passion för kreativt pyssel och skapandeHög kvalitet – LEGO® byggdelar uppfyller höga kvalitetskrav, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och fungerar varje gång – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® delar testas för att se till att varje LEGO Art byggset uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så du kan vara säker på att väggkonstverket med blomkonst är robust .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024