Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Volvo 6x6 ledad lastbil 42114

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) är en realistisk modellversion av Volvos största ledade lastbil och perfekt för barn som älskar byggfordon. Lastbilen drivs av 1 stor vinklad motor, 1 XL-motor och 1 L-motor med en Bluetooth-styrd smarthubb för realistisk funktionalitet.Utforska appen för nya sätt att lekaDet finns massor av autentiska detaljer att upptäcka och barn kan ta kontroll över lastbilen med appen LEGO Technic CONTROL+.

Använd de olika kontrollskärmarna för att köra framåt och bakåt, styra, byta växel och hastighet eller lasta av skopan. Barn får också en personlig instrumentpanel med autentiska cockpitkontroller.

Utmaningar och utmärkelser hjälper barn att utveckla sina körfärdigheter och det finns inspirerande innehåll att upptäcka i appen.Autentiska detaljer inspirerar till kreativ lekLEGO Technic byggfordonsseten är perfekta för LEGO fans som är redo för en ny utmaning med fordon som ser ut och rör sig som sina original. Barn kommer att älska att bygga sin egen modellversion av den klassiska ledade A60H-lastbilen från Volvo.

Och med coola funktioner i appen LEGO® Technic CONTROL+ fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop. Med byggsetet LEGO® Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) kan barn lära sig hemligheterna bakom megastora byggmaskiner när de styr, tippar skopan och byter växel i appen.

Denna modell är fullspäckad med autentiska detaljer. Appen LEGO® Technic CONTROL+ låter barn ta kontroll när de utforskar de olika kontrollskärmarna, utmaningarna, utmärkelserna och det exklusiva innehållet i appen.

Letar du efter en cool fjärrstyrd leksakslastbil? Ta kreativa lekar till nästa nivå med detta häftiga appstyrda LEGO® Technic Volvo modellset, som är perfekt som födelsedagspresent till unga byggare från 11 år. Denna Volvo lastbilsmodell är 20 cm hög, 60 cm lång och 20 cm bred, vilket gör den perfekt för rollekar med byggtema.

Kombinera med andra bygglekset för ännu mer skoj. Byggandet kan börja utan batterier, men för att njuta av kraften och de coola tekniska funktionerna hos denna appstyrda leksak behöver du 6 AA-batterier på 1,5 V.

Innehåller tryckta instruktioner så att de kreativa lekarna kan börja direkt med detta grymma byggset för barn. LEGO® Technic byggset är perfekta för barn som älskar att bygga och är redo för en ny utmaning.

I LEGO Technic universumet ingår en rad roliga, byggbara leksaker som uppskattas av både barn och vuxna. Varje LEGO® Technic set uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att varje fordon kan sättas ihop lika lätt varje gång.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024