LEGO Technic The Fast and The Furious - Dom’s Dodge Charger 42111

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) Häftigt byggset för muskelbilsfantaster och alla som gillar bilarna från The Fast and The Furious, detaljerad leksaksmodell baserad på den verkliga Dodge Charger R/T från 1970-talet (1 077 delar)Ge alla som gillar Fast & Furious den ultimata upplevelsen med byggsetet LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) för barn och vuxna. Modellen är baserad på den ikoniska Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av autentiska detaljer.

Den öppningsbara motorhuven avslöjar en modellversion av den klassiska V8-motorn. Andra coola funktioner som ingår är rörliga kolvar, länkarmsfjädring, styrsystem och luftfläkt.

Det finns till och med nitroflaskor i bagageutrymmet för att ge liv åt Doms vågade höghastighetsrace.Precis som i verkligheten!Barn från 10 år kommer att älska att bygga sin egen kopia av Dominic Torettos berömda bil När Dodge Charger är byggd blir det ännu roligare när fans kan återskapa klassiska scener från filmen The Fast and The Furious för att ge liv åt den adrenalinfyllda racingvärlden.Grym byggleksak för kreativa lekarLEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.

Inspirera fans att återskapa sina favoritscener från filmerna Fast & Furious med denna fantastiska LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) – en häftig modellkopia av den klassiska muskelbilen. Med 1 077 delar erbjuder detta coola byggset en rolig utmaning för barn och fans som älskar leksaksmodellbilar.

Den troget återgivna kopian är inspirerad av originalbilen Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av realistiska detaljer. Autentiska funktioner låter fans återskapa spänningen i att köra en riktig bil, med rörliga kolvar, fjädring, styrsystem och luftfläkt.

Efter lekstunden kan barn visa upp modellen i den berömda stegringspositionen. Letar du efter en cool julklapp till barn från 10 år eller vuxna som älskar bilar? Det här är ett utmärkt val.

Fans kan bygga modellversionen av Doms bil och sedan utforska de coola funktionerna när de återskapar scener från Fast & Furious. Denna modellbil är 39 cm lång, 16 cm bred och 11 cm hög – precis lagom stor för att återskapa actionfyllda äventyr.

Ställ den i stegringsposition för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell. Innehåller tryckta instruktioner som gör det lätt för unga byggare att komma igång.

Introducera barn till en värld full av byggskoj med LEGO® Technic seten. Med grymma fordon och coola funktioner fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.

LEGO® Technic seten uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att dessa byggset för barn är lika lätta att sätta ihop varje gång. LEGO® Technic byggseten testas grundligt för att säkerställa att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024