Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En 2-i-1-leksak för monstertruckfans. Bygg Monster Jam® Max-D® och bygg sedan om den till en fyrhjuling.Inspirera barn som älskar Monster Jam® att bygga sin egen monstertruck med byggsetet LEGO® Technic Monster Jam Max-D® 42119.

Med bilens pull back-action kan pojkar och flickor återskapa djärva stunttrick från Monster Jam arenan på nolltid. Denna 2-i-1-leksaksbil är fullpackad med kraftfulla funktioner, precis som i verkligheten.

Kolla in de autentiska detaljerna och färgerna, nitarna och den flyttbara flaggan. 2-i-1 gör det dubbelt så roligt! Denna coola Monster Jam leksaksbil innehåller två byggutmaningar i en

Efter att ha byggt Max-D kan barn bygga om modellen till en fyrhjuling för ännu fler actionfyllda äventyr. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS.

Denna interaktiva guide gör det enkelt att bygga med verktyg för att zooma och rotera. Inlärning genom lek LEGO Technic universumet erbjuder en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans.

Med detaljerade modeller inspirerade av verkliga fordon kan barn lära sig samtidigt som de leker.Låt monstertruckfans återskapa sina favoritstunder från arenan med byggsetet LEGO® Technic Monster Jam® Max-D® (42119).Två byggutmaningar! Denna coola Max-D® 2-i-1-monstertruck kan byggas om till en pull back-fyrhjuling, så att lekstunderna räcker ännu längre.Med pull back-action är det lätt för barn att köra bilen och fyrhjulingen Dra bara bakåt och släpp för att se fordonen köra iväg.Letar du efter häftiga leksaker till barn som älskar monstertruckar? Denna byggbara modell är perfekt för flickor och pojkar från 7 år som älskar spännande fordon.Med de ikoniska nitarna hos Max-D® och en robust metallfärgad yta med eldmönster är den precis som den riktiga bilen.Monster Jam® leksaken är 10 cm hög, 25 cm lång (med flaggan) och 11 cm bred.Instruktioner till Max-D® ingår, plus digitala Instructions PLUS som finns i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024