LEGO Super Mario Reznors anfall - Expansionsset 71390

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gör LEGO® Super Mario™ universumet extra spännande för barn med Reznors anfall – Expansionsset (71390). Det innehåller byggbara, roterande plattformar som snurrar runt genom att LEGO® Mario™ och/eller LEGO® Luigi™ (figurerna ingår inte) vrids på det ihopkopplade stället.

Använd spettet för att slå ner de 2 Reznor-figurerna från de roterande plattformarna och rädda blå Toad från toppen. Setet innehåller också en gungande Grrrol, ett ?-block och specialröret Speed Run för hastighetsutmaningar.

(Obs Startbana 71360 eller 71387 krävs för att spela.)Samarbete är roligtBarn kan spela på egen hand eller samarbeta med eller tävla mot en kompis som har LEGO Mario eller LEGO Luigi figuren. Kolla in gratisappen LEGO Super Mario för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer.Obegränsad lekLEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt familjens Super Mario favoritkaraktärer i den verkliga världen och är perfekta som presenter till barn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024