LEGO Super Mario Piranha Plant Power Slide - Expansionsset 71365

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans kan lägga till utmaningen Piranha Plant Power Slide till sin LEGO® Super Mario™ värld och träna på att bli ännu bättre på att samla mynt med detta roliga expansionsset (71365). Denna samlarleksak innehåller en plattform med skenor på en gungbräda med Piranha Plants i båda ändarna, en tidskloss för att få extra speltid till LEGO Mario™ (figuren ingår inte), plus figurerna Goomba och Koopa Troopa att besegra.

En fantastisk present till barn som kan kombineras med Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario figuren och kan byggas om för nya roliga spelalternativ.GratisappDen kostnadsfria LEGO Super Mario appen innehåller Instructions PLUS som hjälper barn att bygga modulen, plus förslag på kreativa sätt att bygga och spela, och är en säker plattform där barn kan dela idéer med andra fans.Obegränsad kreativ lekMed LEGO Super Mario seten kommer familjens favoritkaraktär till liv i verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans bygga sina egna unika banor.Barn kan lägga till detta briljanta Piranha Plant Power Slide – Expansionsset (71365) till sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana (71360) och tävla mot vänner för att bemästra gungbrädeutmaningen.Detta samlarlekset innehåller en byggbar gungbräda med en plattform på skenor som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan stå på.

Spelare måste gunga snabbt för att samla mynt men också akta sig för Piranha Plants i båda ändarna.Tidsklossen i detta expansionsset ger spelare en chans att få mer tid i banan. Den här modulen innehåller också leksaksfigurerna Goomba och Koopa Troopa som LEGO® Mario™ kan besegra för att samla fler mynt.Den här LEGO® byggleksaken med 217 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år och inspirerar dem att skapa sina egna unika banor och lära sig nya färdigheter för att bli bättre på att samla mynt.Modulen är 12 cm hög, 27 cm bred och 23 cm djup i grunden och kan arrangeras om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.Inga batterier behövs till detta kreativa byggset – det kommer till liv när det kombineras med LEGO® Super Mario™ figuren i startbanan.

Setet innehåller tydliga instruktioner så att barn kan bygga på egen hand.Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen innehåller digitala bygginstruktioner och coola visningsverktyg, förslag på kreativa sätt att spela och mycket mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.LEGO® Super Mario™ samlarbyggseten får en ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och ger barn och alla fans massor av möjligheter att bygga ut, bygga om, anpassa och skapa med obegränsade utmaningar.Du behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gång för robusta byggmodeller.LEGO® byggklossar och delar tappas,krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024