LEGO Super Mario Marios hus & Yoshi – Expansionsset 71367

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans kan förstärka sin LEGO® Super Mario™ spelupplevelse och njuta av massor av kreativa rollekar med Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367). Detta samlarlekset innehåller ett byggbart hus med öppningsbar dörr och tak med en stjärnkloss under.

En fantastisk present till barn som har Äventyr med Mario – Startbana (71360), som också innehåller en hängmatta där LEGO Mario™ (figuren ingår inte) kan sova, plus figurerna Yoshi och Goomba att interagera med och vinna mynt.Grym appDen kostnadsfria LEGO Super Mario appen har coola visningsverktyg för att bygga denna modul, plus förslag på kreativa sätt att bygga och spela, och erbjuder en säker plattform där barn kan dela sina skapelser.Fantastiska presentidéerInspirerande LEGO Super Mario lekset får familjens favoritkaraktär att komma till liv i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen är roliga LEGO presentleksaker till kreativa barn och alla fans, som kan skapa sina egna unika utmaningar, tävla med vänner eller spela på egen hand.

Barn kan tjäna digitala mynt till nästa bana och njuta av massor av roliga rollekar när de lägger till det söta Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367) till sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana (71360). Detta samlarlekset innehåller ett klossbyggt hus med en stjärnkloss under det öppningsbara taket, plus en hängmatta och figurerna Yoshi och Goomba som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan interagera med.

Vagga LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) till sömns i hängmattan, få honom att prata genom att placera honom bredvid kompisen Yoshi och besegra Goomba ... detta expansionsset erbjuder massor av roliga sätt att förbättra spelupplevelsen.

Detta kreativa LEGO® byggset med 205 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år och kommer att väcka barns fantasi med en unik bana som gör att de kan specialdesigna sin Äventyr med Mario – Startbana. Modulen är 13 cm hög, 25 cm bred och 17 cm djup i grunden, men kan arrangeras om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.

Inga batterier behövs till denna kreativa byggleksak – den kommer till liv när den kombineras med LEGO® Mario™ figuren i setet Äventyr med Mario – Startbana. Setet innehåller tydliga instruktioner så att barn kan bygga med självförtroendet på topp.

Barn kan hitta digitala bygginstruktioner, coola visningsverktyg och en säker plattform för att dela sina idéer i den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.

LEGO® Super Mario™ samlarbyggleksakerna får en ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder fans massor av alternativ för att utöka, bygga om, specialdesigna och skapa nya utmaningar att bemästra. Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024