LEGO Super Mario Lakitus luftvärld - Expansionsset 71389

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lägg till en rolig utmaning till barns LEGO® Super Mario™ universum med Lakitus luftvärld – Expansionsset (71389). Det innehåller en snurrande molnplattform, som kan snurras runt genom att glida med LEGO® Mario™ och/eller LEGO® Luigi™ (figurerna ingår inte) fram och tillbaka på molnreglagen nedanför för att försöka slå bort Lakitu.

Setet innehåller figurerna Lakitu, Bullet Bill och Fuzzy, plus ett tidsblock som ger extra tid i banan. (Obs Startbana 71360 eller 71387 krävs för en interaktiv spelupplevelse.)Samarbeta eller tävlaBarn kan spela på egen hand eller samarbeta med eller tävla mot en kompis som har LEGO Mario eller LEGO Luigi figuren.

Kolla in gratisappen LEGO Super Mario för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer.Oändliga möjligheterLEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt populära Super Mario karaktärer i den verkliga världen och är perfekta som presenter till trendsättande barn. Startbanorna och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna unika banor.Häftigt expansionsset för att skapa en molnsnurrande LEGO® Super Mario™ bana.Innehåller 3 LEGO® figurer, Lakitu, en Bullet Bill och en Fuzzy, plus ett tidsblock.Med en snurrande molnplattform för actionspäckat, myntvinnande spel.Cool present till trendsättande barn från 7 år som kommer att imponera på dem och deras vänner.Skoj för 2 spelare med en till LEGO® Luigi™ eller LEGO® Mario™ (figurer ingår inte).En LEGO® Super Mario™ startbana (71360 eller 71387) krävs för att spela.Kolla in gratisappen LEGO® Super Mario™ för bygginstruktioner och mer.LEGO® Super Mario™ seten hjälper barn att utveckla kreativa problemlösningsförmågor.Högkvalitativa LEGO® byggklossar är lätta och säkra att sätta ihop.LEGO® delar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024