LEGO Super Mario Fuzzy Flippers - Expansionsset 71405

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta all LEGO® Super Mario™ action upp i luften med Fuzzy Flippers – Expansionsset (71405) för barn från 6 år Setet innehåller en byggbar modell av en himmel med moln med vippbrädor för de 2 Fuzzy LEGO figurerna, plus en svamptrampolin och ett tidsblock. Hjälp LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurerna ingår inte) att hoppa från svamptrampolinen och stampa på vardera änden av vippbrädorna för att kasta av Fuzzies och tjäna digitala mynt.

(Obs Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för interaktivt spel.) Digitalt förstärkt byggande och spel Bygginstruktioner till setet finns i den tillhörande appen LEGO Super Mario™ Appen erbjuder också inspiration för coola sätt att bygga och leka och är ett säkert forum där barn kan dela idéer. Kreativt skoj LEGO Super Mario samlarlekset är fantastiska presenter till trendsättande barn.

Startbanor och expansionsset låter fans utöka, bygga om, skapa och anpassa egna unika banor för timmar av myntsamlarskoj.Återskapa en Super Mario™ himmelsbana – Barn kan höja sin LEGO® Super Mario™ bana till en ny nivå med 71405 Fuzzy Flippers – Expansionsset2 Fuzzy LEGO® figurer – Hjälp LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (obs dessa 3 interaktiva figurer ingår inte) att stampa på vardera änden av de 2 vippbrädorna för att kasta av Fuzzies och besegra demKlossbyggd himmel, orange svamptrampolin och tidsblock – Svamptrampolinen har studseffekt så att en interaktiv figur kan hoppa på denSolospel eller 2 spelare – Vänner som äger varsin interaktiv LEGO® Super Mario™ figur kan ta sig an denna dubbla vippbrädeutmaning tillsammansPresentidé för barn från 6 år – Detta set med 154 delar blir en rolig födelsedagspresent eller överraskning till trendsättande barn som äger en LEGO® Super Mario™ startbana (71360, 71387 eller 71403), som krävs för att spelaBygg och kombinera – Den byggbara himmeln med vippbrädor är 9 cm hög, 20 cm bred och 17 cm djup och kan anslutas till andra modulära LEGO® Super Mario™ setDigitala instruktioner – I appen LEGO® Super Mario™ finns bygginstruktioner, inspiration och mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheckKreativ lek tillsammans – Byggbara LEGO® Super Mario™ lek- och samlarset erbjuder oändliga sätt att utöka, bygga om och skapa unika banor för solospel eller skoj tillsammans med familj och vännerLEGO® kvalitetsstämpel – LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är lätta och säkra att sätta ihopSäkerheten först – LEGO® byggklossar och delar genomgår grundliga tester för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024