Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Mario Frog Mario - Boostpaket 71392

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans kan lägga till hoppande, plaskande skoj till sin LEGO® Super Mario™ spelupplevelse med detta Frog Mario – Boostpaket (71392). Det innehåller en interaktiv groddräkt till LEGO® Mario™ (figuren ingår inte), som ger spelaren en chans att tjäna extra digitala mynt genom att få honom att hoppa och aktiverar plaskande ljud varje gång han landar.

Setet är en perfekt present till trendsättande barn som äger LEGO Super Mario startbanan 71360, som innehåller LEGO Mario, eller setet 71387 som innehåller en LEGO® Luigi™ figur.Bygg och spelaDu hittar bygginstruktioner till detta LEGO set i lådan och i gratisappen LEGO Super Mario. Appen är ett säkert forum där barn kan dela idéer och få tips på kreativa sätt att bygga och spela.Action i verkligheten med Super MarioLEGO Super Mario samlarseten ger liv åt den ikoniska Super Mario karaktären i den verkliga världen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024