LEGO Super Mario Cat Peachs dräkt och frusna torn - Expansionsset 71407

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 71407Barn kan bygga en supercool LEGO® Super Mario™ bana med Cat Peachs dräkt och frusna torn – Expansionsset (71407) Setet innehåller en kattdräkt som LEGO® Peach™ (figuren ingår inte) kan ta på sig för att klättra upp i det klossbyggda tornet, och 3 LEGO leksaksfigurer Kamek, Toad och en Cat Goomba. Spelare kan samla belöningar genom att lossa myntblocket från ”isen” och hoppa på det, ta den gula frukten, knuffa ner Kamek från tornet (efter att ha aktiverat POW-blocket) och rädda Toad från isfängelset.

(Obs Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för att spela.) Dela kreativa lekar Detta samlarlekset blir en fantastisk present till trendsättande barn från 7 år och är perfekt för spel på egen hand eller med andra. Ladda ner appen LEGO® Super Mario™ för bygginstruktioner och mycket mer.

Obegränsat spel LEGO Super Mario startbanor och expansionsset låter fans utöka, bygga om och skapa egna unika banor för timmar av myntsamlarspel.Isbrytande äventyr – Sätt fart på barns fantasi med Cat Peachs dräkt och frusna torn – Expansionsset (71407), med ett klossbyggt torn och massor av myntsamlarutmaningar3 LEGO® Super Mario™ karaktärer – LEGO® leksaksfigurer av Cat Goomba, Kamek och Toad för LEGO® Peach™ (figuren ingår inte) att interagera medKattdräkt – Dräkten utlöser unika reaktioner hos LEGO® Peach™, som kan ta på den för att klättra upp i tornet och vinna digitala myntRoliga utmaningar – Lossa myntblocket från ”isen”, ta den gula frukten, slå bort ”isen” från tornet, aktivera POW-blocket och vält ner Kamek från tornet för att befria Toad från isfängelsetPresentidé för barn från 7 år – Ge detta set med 494 delar i födelsedagspresent eller julklapp till trendsättande barn som äger en LEGO® Super Mario™ startbana (71360, 71387 eller 71403), som krävs för att spelaBygg om och kombinera – Detta modulära set är 35 cm högt, 32 cm brett och 20 cm djupt i sin grundläggande form och kan kombineras med andra LEGO® Super Mario™ leksetTillhörande app – Ladda ner appen LEGO® Super Mario™ för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheckFrämja kreativitet – LEGO® Super Mario™ lekset är utformade för solospel eller gruppspel och erbjuder timmar av roligt myntsamlande och obegränsade kreativa utmaningar genom expansion och ombyggnadHög kvalitet – Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är säkra och lätta att sätta ihopTestad säkerhet – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024