LEGO Super Mario Builder Mario - Boostpaket 71373

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Super Mario™ spelare kan stampa sig fram till högre poäng med detta Builder Mario – Boostpaket (71373). När LEGO Mario™ bär denna interaktiva dräkt kan spelare tjäna digitala mynt genom att få honom att stampa på den klossbyggda banan.

Detta byggset är en perfekt present till barn som äger Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario figuren.AppskojDet finns illustrerade bygginstruktioner i förpackningen och i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. Appen innehåller också en säker plattform där barn kan dela sina skapelser med andra, plus inspiration till kreativa sätt att bygga och spela och andra roliga funktioner.Actionfyllda spelLEGO Super Mario samlarlekseten får en unik, ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och främjar barns problemlösande kreativitet.

Den modulära startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för roliga tävlingar mot vänner eller solospel. Barn kan njuta av klosstampande, myntsamlande LEGO® Super Mario™ spelupplevelser med detta Builder Mario – Boostpaket (71373), med en interaktiv dräkt till LEGO Mario™.

Den byggbara dräkten passar LEGO® Mario™ figuren som ingår i leksetet Äventyr med Mario – Startbana (71360) för uppgraderade möjligheter i spelet. När LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) bär dräkten kan spelare tjäna digitala mynt genom att få honom att stampa hårt på LEGO klossarna i banan de har skapat.

Detta LEGO® byggset med 10 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn och fans från 6 år, och lägger till ännu fler spelalternativ till deras Äventyr med Mario – Startbana (71360) och expansionsset. Andra LEGO® Mario™ uppgraderingar finns tillgängliga att kombinera med startbanan och expansionsseten, inklusive Fire Mario – Boostpaket (71370), Propeller Mario – Boostpaket (71371) och Cat Mario – Boostpaket (71372).

Inga batterier behövs till denna roliga, kreativa byggleksak – lägg bara till dräkten till LEGO® Mario™ figuren i Startbanan för att uppgradera. Förpackningen innehåller instruktioner så att barn kan bygga på egen hand.

Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har bygginstruktioner, inspiration till sätt att spela och en säker miljö för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.

LEGO® Super Mario™ samlarlekseten får en unik, ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder obegränsade kreativa utmaningar som är perfekta för tävlingar mot vänner och familj eller solospel. Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024