LEGO Super Mario Boomer Bills attack – Expansionsset 71366

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Super Mario™ fans kan anta en snabbt snurrande utmaning med Boomer Bills attack – Expansionsset (71366). En perfekt gåva som barn kan lägga till sin LEGO Super Mario Startbana (71360).

Det här samlarsetet har en snurra med 2 ”flygande” Boomer Bill figurer och en roterande plattform med 2 svårighetsgrader (med eller utan knoppar). En fiende i form av en Shy Guy figur och en Super Mushroom ger ännu fler spelalternativ.Rolig appGratisappen LEGO Super Mario har intuitiva Instructions PLUS, med coola visningsverktyg som gör det ännu enklare och roligare att bygga.

Där finns också förslag på olika sätt att bygga om och spela, och appen är en trygg miljö där barn kan dela idéer med andra Mario fans.Spännande actionInspirerande LEGO Super Mario lekset får familjens favoritkaraktär att komma till liv i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans bygga sina egna banor och sedan försöka klara dem i spel med vänner och familj eller på egen hand.

Barn kommer att älska den snabbsnurrande myntsamlarutmaning de kan skapa med Boomer Bills attack – Expansionsset (71366), vilket ger extra action till deras LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana. Det här unika leksetet har en snurrande plattform för LEGO® Mario™ (figur ingår ej), en snurra med 2 ”flygande” Boomer Bill figurer, plus en Shy Guy figur och en Super Mushroom som förhöjer spelet.

Spelare placerar LEGO® Mario™ (figur ingår ej) på plattformens ände med knoppar eller den släta änden för en högre svårighetsgrad. Hur många gånger kan de snurra LEGO Mario utan att han faller eller blir nerslagen av Boomer Bills? Det här kreativa LEGO® leksetet med 132 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år som inspirerar barn att designa sina egna, unika banor till Äventyr med Mario – Startbana (71360).

Modulen är 11,5 cm hög, 24 cm bred och 20 cm djup i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på många sätt. Det här expansionssetet kräver inga batterier – kombinera det med LEGO® Mario™ figuren i startbanan för att uppgradera spelupplevelsen.

Barn kan hitta bygginstruktioner, coola digitala visningsverktyg och inspiration för olika sätt att spela i gratisappen LEGO® Super Mario™. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.

Kreativa LEGO® Super Mario™ byggset tar familjens favoritkaraktär till den verkliga världen. De låter fans bygga ut och bygga om för att skapa obegränsade utmaningar att bemästra på egen hand eller med vänner och familj.

Du behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gång, för robusta byggmodeller LEGO® byggklossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt, så att du kan vara säker på att detta samlarset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024