LEGO Super Mario Bevakad fästning - Expansionsset 71362

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn väljer sin egen väg för LEGO® Mario™ till den bevakade fästningen med det här roliga expansionssetet (71362). En fantastisk gåva till barn som har LEGO® Super Mario™ Startbana (71360), med byggbar fästning, katapult, klossbyggda vatten- och lavavägar och POW-block, plus Bob-omb, Koopa Troopa och Piranha Plant leksaksfigurer som LEGO Mario måste besegra.

(Obs! LEGO Mario figur ingår inte; du hittar den i setet Startbana.)Fantastisk appEn gratis LEGO Super Mario app finns tillgänglig till det här setet Den har coola, intuitiva visningsverktyg som underlättar byggandet, erbjuder en säker plattform där barn kan dela idéer och har massor av inspiration för andra kreativa sätt att bygga och leka.Spännande actionLEGO Super Mario samlarseten ger liv åt en ikonisk karaktär i den verkliga världen och är perfekta för tävlingar mellan vänner eller för solospel.

Den modulära startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för obegränsad lek. Barn kan bygga en till spännande bana att kombinera med sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana och tävla mot vänner med expansionssetet Bevakad fästning (71362).

Spelaren måste välja sin egen rutt för LEGO® Mario™ (figuren ingår ej), besegra antingen Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant leksaksfiguren och sedan landa på POW-blocket för att öppna fästningens port. För att nå fram till borgen och vinna digitala mynt kan LEGO® Mario™ behöva använda katapulten, hoppa över klossbyggd lava eller på stenar i ”vatten”, och han reagerar på olika sätt när han möter och besegrar varje fiende.

Den här kreativa LEGO® samlarleksaken med 468 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som redan har Äventyr med Mario – Startbana (71360), för att inspirera dem att bygga sina egna unika banor. Den här modulen är 18,5 cm hög, 38 cm bred och 32 cm djup i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på flera sätt.

Inga batterier behövs till det här leksetet – det kommer till liv när det kombineras med LEGO® Super Mario™ figuren i startbanan. I den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen finns bygginstruktioner, inspiration till olika sätt att spela och en säker miljö för att dela idéer.

En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck. LEGO® Super Mario™ byggseten tar familjens favoritkaraktär till den verkliga världen.

Det modulära systemet gör det möjligt för fans att bygga ut och bygga om för att skapa obegränsade utmaningar för grupptävlingar eller solospel. Du behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa enhetlighet och kompatibilitet för en perfekt, enkel och säker montering varje gång

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024