LEGO Super Mario Bemästra ditt äventyr - Skaparset 71380

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn kan förvandla sin LEGO® Super Mario™ startbana och skapa obegränsade, unika banor för att imponera på sina vänner med detta grymma skaparset.Unga byggare kan anpassa sin LEGO® Super Mario™ startbana och sina expansionsset för att skapa unika banor med Bemästra ditt äventyr – Skaparset (71380). Det innehåller en anpassningsmaskin för att välja belöningar med ett tidsblock eller 2 föremålsblock.

Detta modulära byggset har också en skjutbar plattform, färgade LEGO delar som aktiverar olika reaktioner hos LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) och specialröret Dash 30 som låter spelare bygga om och utveckla coola, nya banor. Ikoniska fienderDetta LEGO Super Mario set innehåller också leksaksfigurerna Larry, Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa för att förstärka spelupplevelsen.

Och kolla in gratisappen LEGO Super Mario som innehåller intuitiva visningsverktyg för att göra byggandet enklare, massor av kreativa byggtips och spelidéer – och mer. Roliga tävlingarLEGO Super Mario samlarseten tar en legendarisk Nintendo® karaktär till den verkliga världen och är fantastiska för grupptävlingar eller solospel.Innehåller LEGO® leksaksfigurer av 4 ikoniska Super Mario™ fiendekaraktärer – Larry och en Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa – att lägga till spelupplevelsen.Innehåller en anpassningsmaskin, anpassningsbara tidsblock och 2 anpassningsbara föremålsblock så att spelare kan välja sina egna belöningar, plus specialröret Dash 30 för extra roliga, interaktiva lekalternativ.Detta modellset innehåller en glidande plattform och massor av LEGO® delar för att bygga nya utmaningar och aktivera olika reaktioner hos LEGO® Mario™ (figuren ingår inte).Detta LEGO® byggset med 366 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 6 år som kan använda det med Äventyr med Mario – Startbana (71360) som krävs för interaktivt spel.Gratisappen LEGO® Super Mario™ innehåller bygginstruktioner, inspiration till kreativa sätt att bygga och spela och mycket mer.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024