LEGO Super Heroes Captain America mot Hydra 76189

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hjälp unga superhjältar att utveckla kreativa byggfärdigheter med detta klassiska LEGO® Marvel lekset. LEGO Marvel Captain America mot Hydra (76189) är utformat särskilt för barn från 4 år.

Det uppmuntrar till gemensam lek och ger utvecklingsmässiga fördelar.En superstart för små actionhjältar4+-seten är skapade med unga byggare i åtanke och är fullspäckade med engagerande detaljer som ser till att barn får en fantastisk lekupplevelse. I lådan innehåller varje påse med klossar en komplett modell och karaktär som barn kan bygga snabbt för att börja leka direkt! Setet innehåller en delvis färdigbyggd motorcykel som hjälper barn att börja bygga ”på egen hand”, och en rolig, visuell guide som ger intuitiva bygginstruktioner – perfekt för barn som inte kan läsa ännu.Skoj för hela familjenEtt LEGO 4+ lekset är en speciell överraskning till varje barn, och till resten av familjen

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024