LEGO Super Heroes Batmobilen: jakten på The Penguin 76181

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn som älskar Batman kommer att fängslas av det iögonfallande setet LEGO DC Batman Batmobilen jakten på The Penguin (76181). Den ikoniska lek- och uppvisningsmodellen av batmobilen sätter all action från filmen The Batman i händerna på barn från 8 år.Batmobil med missilerDen stridsklara batmobilen har 2 kanoner med fjädermekanism som skjuter supermissiler från fronten, antingen samtidigt eller en åt gången, när barn trycker på plattor på huven.

Vindrutan och taket kan tas av så att barn kan sätta minifiguren Batman i bilens cockpit, och det finns även plats för en passagerare. Spänningen kan ta turbofart med avgasrörets blå flammor.

Setet innehåller 2 minifigurer Batman med tygmantel och The Penguin med en kanon och ett raketgevär, med en integrerad knoppkanon som skjuter runda delar. När de fantasifulla superhjälteäventyren är över för dagen är det mångsidiga fordonet coolt att visa upp i barnrummet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024