Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Heroes Batmobile Tumbler 76240

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76240LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler (76240) kommer att utmana dina byggfärdigheter och fånga stilen hos ett av filmhistoriens mest ikoniska fordon.Den ultimata, bepansrade brottsbekämpningsmaskinen.Den imponerande bygg- och uppvisningsmodellen av Tumbler från filmtrilogin The Dark Knight™ om Batman har ett öppningsbart tak som ger tillgång till förar- och passagerarsätena och bilens kontrollpanel. Innehåller minifigurerna Batman och The Joker™ samt ett ställ.

Med en robust bas för att visa upp den färdiga modellen på bästa sätt så att du kan njuta av din modell av Tumbler långt efter att det praktiska arbetet är färdigt.LEGO set för vuxnaÅterupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, vackra att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresenter, julklappar eller personliga gåvor till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024