Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars Boba Fett Helmet 75277

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bygg och visa upp en LEGO® klon av en av galaxens dödligaste prisjägare med modellsetet Boba Fett Helmet (75277)! Det är en superbra LEGO Star Wars™ present till vuxna fans och erbjuder en utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO byggare, med hjälmens välkända form och autentiska detaljer som vackert återskapas med LEGO klossar.Bygg för att visa uppDen byggbara LEGO Boba Fett samlarmodellen har en basplatta med en namnskylt så att du kan visa upp den hemma, på jobbet eller var du vill i galaxen För ännu en byggutmaning, kolla in LEGO Star Wars modellsetet Stormtrooper Helmet (75276), som är nytt för januari 2020.Star Wars action för alla!LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999

LEGO Star Wars har blivit ett mycket framgångsrikt tema, med ett stort utbud av byggset som gläder fans i alla åldrar, så varför inte vara med? Hylla en av de mest skräckinjagande prisjägarna i Star Wars™ universumet och utmana dina LEGO® byggkunskaper för att bygga den häftiga modellen av Boba Fetts hjälm (75277) att visa upp. De autentiska detaljerna på denna modell av Boba Fetts hjälm är vackert återskapade med LEGO® klossar.

När den visas upp på sitt ställ med namnskylt kommer denna modell att väcka minnen av spännande Star Wars™ scener. Denna modell av Boba Fetts hjälm är en del av en serie med LEGO® Star Wars™ samlarmodeller – kolla också in Stormtrooper Helmet (75276).

Den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till Star Wars™ fans från 18 år och alla erfarna LEGO® byggare. Star Wars Boba Fett Helmet med 625 delar erbjuder ett utmanande byggprojekt.

LEGO® Star Wars™ Boba Fett Helmet är 21 cm hög, 11 cm bred och 11 cm djup – den tar inte upp mycket plats men dess slående detaljer kommer garanterat att glädja alla Star Wars fans. Detta coola, batterifria byggset för kreativa vuxna erbjuder ett stresslindrande, avslappnande bygge.

Så, ta en paus och hitta ditt byggfokus för att bygga en fantastisk Star Wars™ uppvisningsmodell! Funderar du på att köpa Boba Fetts hjälm till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem Det levereras med tydliga steg-för-steg-instruktioner så att vem som helst kan ta sig an den komplexa byggutmaningen med självförtroendet på topp.

LEGO® Star Wars™ byggset är perfekta för barn och vuxna fans som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa klassiska Star Wars filmscener eller hitta på egna spännande berättelser. Det finns något för alla! Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024