Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars Imperial Armored Marauder 75311

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barn kommer att älska att återskapa stridsscener från säsong 2 av Star Wars The Mandalorian och hitta på egna äventyr med den byggbara modellen Imperial Armored Marauder (75311). Den är fullspäckad med autentiska funktioner som inspirerar till lek, som 2 knoppkanoner längst fram, ett roterande kanontorn baktill med 2 knoppkanoner, LEGO® minifigurcockpit, lättillgänglig kabin med plats för 2 LEGO minifigurer, utkiksplats och ammunitionsfack.Dramatiska striderSetet innehåller 4 LEGO minifigurer – Greef Karga, 2 stormtruppssoldater och artilleriets stormtruppssoldat, som är ny för augusti 2021 – med coola vapen och tillbehör för actionlek.

Enkla instruktioner ingår så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.Grymma byggleksakerLEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars™ universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med ett brett utbud av presenttips som uppskattas av fans i alla åldrar.Grym Imperial Armored Marauder från säsong 2 av Star Wars The Mandalorian.4 LEGO® minifigurer, inklusive Greef Karga och artilleriets stormtruppssoldat.Roterande kanontorn med knoppkanoner, LEGO® minifigurcockpit och kabin.Innehåller också en utkiksplats, ammunitionsfack och mer som inspirerar till lek.Superpresent till fans från 8 år som gillar Star Wars The Mandalorian.En iögonfallande uppvisningsmodell mellan alla lekuppdrag.Innehåller steg-för-steg-instruktioner så att barn kan bygga på egen hand.Hitta byggset som uppskattas av fans i alla åldrar i LEGO® Star Wars™ sortimentet.Högkvalitativa LEGO® delar är säkra att sätta ihop för robusta byggen.LEGO® klossar och delar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024